Έρχεται και σε κινητά το Crash Bandicoot!

Το Crash Bandicoot έρχεται και σε Android και iOS συσκευές, στις 25 Μαρτίου.

Αρκετά ενδιαφέρον μήνας πρόκειται να είναι ο Μάρτιος για τους φίλους της σειράς Crash Bandicoot. Στις 12 Μαρτίου πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε νέες πλατφόρμες το Crash Bandicoot 4: It’s About Time (PlayStation 5, Xbox Series X και S, Nintendo Switch και PC), ενώ υπάρχει ήδη σε PlayStation 4 και Xbox One. Εκτός αυτού, η Activision, θα κυκλοφορήσει και το Crash Bandicoot: On the Run, έναν τίτλο για smartphones που είχε ανακοινωθεί πέρυσι και θα γίνει διαθέσιμος στις 25 Μαρτίου 2021.

Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει η King, εταιρεία πίσω από αρκετές “φορητές” επιτυχίες όπως τα παιχνίδια Candy Crush. Το Crash Bandicoot: On the Run θα είναι δωρεάν, συμβατό με συσκευές Android και iOS, ενώ θα περιλαμβάνει και αγορές εντός εφαρμογής. Όσοι ενδιαφέρονται μάλιστα μπορούν να κάνουν και προ-εγγραφή στην ιστοσελίδα της King για να πάρουν ένα skin με όνομα “Blue Hyena”.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως το Crash Bandicoot: On the Run είναι συμβατό και με το ανθεκτικό CAT S42, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε στην κλήρωση που κάνει το athleticradio.gr στη σελίδα του στο Facebook!

Δείτε το trailer του παιχνιδιού: 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook