Από Tomb Raider έως… Avengers!

Γεμάτο με νέες παρουσιάσεις θα είναι το stream της Square Enix την επόμενη εβδομάδα.

Η εταιρία πίσω από πολλούς γνωστούς τίτλους, Square Enix, ανακοίνωσε πως σε μία εβδομάδα από σήμερα, την επόμενη Πέμπτη, θα κάνει μία παρουσίαση μέσω Live Streaming στις σελίδες της στο YouTube και το Twitch.

Πιο συγκεκριμένα, το stream θα γίνει στις 18 Μαρτίου με μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνει η παρουσίαση του νέου Life is Strange που επίσης επιβεβαιώθηκε από την εταιρία. O καινούριος τίτλος Life is Strange αναμένεται να μην έχει κάποια σύνδεση με τους προηγούμενους της σειράς (Life is Strange, Life is Strange: Before the Storm και Life is Strange 2) και θα έχει νέα ιστορία και πιθανότατα νέους χαρακτήρες.

Η παρουσίαση θα έχει διάρκεια περίπου 40 λεπτά και εκτός από τον προαναφερθέντα τίτλο, θα μάθουμε νέες πληροφορίες σχετικά με updates και τίτλους που βρίσκονται υπό ανάπτυξη, όπως το Marvel’s Avengers, το Outriders, το Just Cause Mobile, αλλά και άλλους νέους, που θα αποκαλυφθούν για πρώτη φορά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως φέτος συμπληρώνονται 25 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Tomb Raider, συνεπώς ίσως κάτι… ετοιμάζεται σχετικά και με αυτό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook