PlayStation 5: Έφτασε η νέα παρτίδα στην Ελλάδα

Νέα παρτίδα PS5 έφτασε στην Ελλάδα, με σκοπό να εξυπηρετηθούν κάποιες από τις παραγγελίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

Η κυκλοφορία του PlayStation 5 σε συνδυασμό με την πανδημία και την αυξημένη ζήτηση, έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στις παραγγελίες των gamers στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως. Η νέα κονσόλα της Sony έφτασε στη χώρα μας το Νοέμβριο του 2020 και όπως και στις υπόλοιπες χώρες που έχει γίνει διαθέσιμη, υπάρχουν άτομα που την έχουν προπαραγγείλει και δεν την έχουν παραλάβει ακόμα. Αυτό συμβαίνει λόγω του περιορισμένου stock που υπάρχει στην Ελλάδα, αφού όπως είναι φυσικό, εξαντλήθηκε μέσα στις πρώτες μέρες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Enternity, σήμερα (17/03) έφτασε στις αποθήκες των επίσημων μεταπωλητών μια αρκετά ικανοποιητική παρτίδα κονσολών, που είναι μάλιστα από τις μεγαλύτερες αποστολές PS5 που έχουν γίνει από τη Sony μέχρι σήμερα. Το γεγονός αυτό αποτελεί μία θετική εξέλιξη σχετικά με τα άτομα που έχουν παραγγείλει την κονσόλα νέας γενιάς της Sony, καθώς δίνει μία “ανάσα” στις εταιρίες που δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στη ζήτηση.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook