Δεν τα κατάφερε στο Αιγάλεω ο Ηρόδοτος

Με «άδεια χέρια» επιστρέφει από το Αιγάλεω ο Ηρόδοτος, που γνώρισε την ήττα με 2-0 για την 6η αγωνιστική.

Δύσκολη έξοδο είχε στο Αιγάλεω ο Ηρόδοτος για την 6η αγωνιστική, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Καλλιθέα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, δείχνοντας πως έχουν διάθεση να σκοράρουν νωρίς. Με κύριο εκφραστή τον Τριμμάτη, το Αιγάλεω απειλούσε κυρίως από τη δεξιά πτέρυγα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 18’ με τον Αρναρέλλη να κερδίζει στον αέρα τον Λουμπάκη και να κάνει το 1-0.

Ο Ηρόδοτος προσπάθησε να αντιδράσει, όμως στην καλύτερή του στιγμή, το πλασέ του Κατίδη με τον Σικαλιά εκτός εστίας απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Βλάχος.

Το παιχνίδι συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο δεύτερο ημίχρονο, με το Αιγάλεω να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως τον Ηρόδοτο να μην μπορεί να απειλήσει όπως στο πρώτο ημίχρονο. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Βουκελάτος στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, στέλνοντάς την στα δίχτυα με κεφαλιά στο 80′.

Αιγάλεω (Α. Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Καθάριος (87’ Σταματάκης), Τριμμάτης (87’ Μπρέμπος), Αρναρέλλης (46′ Καββαδίας), Τσιλιγκίρης (79′ Τσίτσαρης), Πιαστόπουλος (79′ Βουκελάτος).

Ηρόδοτος (Γ. Τάτσης): Δήμιζας, Λουμπάκης, Κόρτσαμ, Αργκιλέσι (61’ Γ. Κοιλιάρας), Γκίνη, Καντέ (61’ Δ. Κοιλιάρας), Σουρνάκης, Αποστολίδης, Βρεττός, Κατίδης Χατζησάββας

Μπείτε στο Live Center του athleticradio.gr:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook