Ο Χρήστος Χατζησάββας έχει πετύχει όλα τα φετινά γκολ του Ηροδότου στο πρωτάθλημα

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού έχει στηριχθεί πολύ στις ικανότητες του Χρήστου Χατζησάββα στις πρώτες αγωνιστικές της φετινής σεζόν.

Ο Ηρόδοτος δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα στην Super League 2, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει 5 βαθμούς σε 8 παιχνίδια. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου, είναι όμως φανερά επηρεασμένη από την απουσία της φυσικής της έδρας στα πρώτα αυτά παιχνίδια, αλλά και από το μικρό ρόστερ.

Ο Ηρόδοτος έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 9 γκολ, ενώ έχει πετύχει 4. Το στατιστικό που προκύπτει από τα πρώτα αυτά παιχνίδια, είναι ότι και τα τέσσερα τέρματα του Ηροδότου μέχρι στιγμής έχει πετύχει ο Χρήστος Χατζησάββας. Ο 28χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ιάλυσο και μέχρι στιγμής είναι ο πρώτος, αλλά και ο μοναδικός σκόρερ του Ηροδότου.

Ο Χατζησάββας έχει σκοράρει με πέναλτι στην ήττα του Ηροδότου από τον Διαγόρα εντός έδρας με 2-1 για την 1η αγωνιστική, ενώ πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας στη νίκη με 2-0 επί της Ζακύνθου για την 3η αγωνιστική. Ο Χρήστος Χατζησάββας πέτυχε επίσης και το μοναδικό γκολ του Ηροδότου στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΙ με 1-1, ευστοχώντας σε ακόμα μία εκτέλεση πέναλτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook