Αποχώρησαν Κατίδης και Χατζησάββας από τον Ηρόδοτο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη την Κυριακή (14:45).

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ηρόδοτος: 

“Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη την Κυριακή (14:45) στο γήπεδό μας, στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ο Γιάννης Τάτσης μετά το πέρας της Σαββατιάτικης προπόνησης ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή και αυτοί είναι οι εξής:
Αποστολίδης, Αργκιλέσι, Αρναούτογλου, Μπαρμπόζα, Ν. Βρεττός, Γκίνη, Γκόμεζ, Δίμηζας, Καργιωτάκης, Κίσσας, Κυριακίδης, Λέτσο, Λουτριώτης, Μακρυδάκης, Νόνης, Κόρτσαμ, Ρουσσάκης, Σταμπουλίδης, Χαλκιαδάκης, Χριστογιάννης.
Ο Μπαρμπόζα που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη, πραγματοποίησε αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να αγωνιστεί και τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του.
Εκτός έχει τεθεί ο Καντέ που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Τα δελτία των Η. Βρεττού, Ποζατζίδη, Πάβλιτς και Χειμωνέττου δεν έχουν εκδοθεί ακόμα ενώ ο Γιώργος Σουρνάκης δεν θα συμμετάσχει ούτε σε αυτήν την αποστολή λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.
Ακόμα, οι Κατίδης και Χατζησάββας έλυσαν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα μας, ζητώντας να αποχωρήσουν για προσωπικούς λόγους. Η ΠΑΕ Ηρόδοτος τους ευχαριστεί και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook