Νέα νίκη για τον Ηρόδοτο – «Λύγισε» την ΑΕΚ Β’!

Με… φόρα από τη Σπάρτη, ο Ηρόδοτος επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ Β’ στη Νέα Αλικαρνασσό, φτάνοντας στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα!

Μετά τη νίκη του στη Σπάρτη επί του Αστέρα Βλαχιώτη, ο Ηρόδοτος υποδέχθηκε την ΑΕΚ Β’ στη Νέα Αλικαρνασσό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά «φτωχό» σε φάσεις, με τον ρυθμό να είναι αρκετά χαμηλός και την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι να έρχεται στο 42ο λεπτό. Ο Βρεττός έπιασε ένα πολύ καλό σουτ, όμως ο Γκίνης απέκρουσε και κράτησε το «0» για την ΑΕΚ Β’.

Ο Βρεττός προσπάθησε εκ νέου να σκοράρει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όμως ο Γκίνης του είπε ξανά «όχι» στο 48’. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά σε ένα γκολ με τον Ιατρούδη να πιάνει το σουτ από πολύ καλή θέση εντός περιοχής και τον Κόρτσαμ να αποκρούει πάνω στην γραμμή στο 49’.

Η ΑΕΚ Β’ απείλησε ξανά μέσα σε δύο λεπτά στο 65’ και το 67’, όταν ο Δήμιζας μπλόκαρε πριν απειλήσει ο Γερολέμου μετά από πάσα του Μπάμπη, ενώ στη συνέχεια ο Ρουκουνάκης βρήκε όμορφα τον Γιούση, με τον δεύτερο να μην μπορεί να πλασάρει σωστά.

Το παιχνίδι είχε άλλο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, με αρκετές φάσεις και τις δύο ομάδες να είναι πιο κινητικές μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Ηρόδοτος «προειδοποίησε» στο 70΄με το μακρινό σουτ του Καντέ, ενώ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 79’ με το γκολ του Ποζατζίδη. Ο παίκτης του Ηροδότου βρήκε δίχτυα για ακόμα ένα παιχνίδι, καθώς σκόραρε με πλασέ μετά από τη σέντρα του Γκόμεζ.

Το γκολ του Ποζατζίδη ήταν αρκετό και έδωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στον Ηρόδοτο, ενώ παράλληλα υποχρέωσε και την ΑΕΚ Β’ στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της.

Ηρόδοτος (Φυντάνης): Δήμιζας, Αρκιλέσι, Βρεττός, Κυριακίδης, Αρναούτογλου, Καντέ, Γκόμεζ, Ποζατζίδης, Κόρτσαμ, Μακρυδάκης, Χαλκιαδάκης.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Γιαννούτσος (89′ Γεωργέας), Κορνέζος, Παρράς, Σταμούλης (79′ Ραντόνια), Μπάμπης (79′ Αρβανίτης), Μουστακόπουλος, Γερολέμου (59′ Τζ. Γκαρσία), Ευθ. Χριστόπουλος, Ιατρούδης (59′ Ρουκουνάκης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook