Με ψυχολογία για θετικό αποτέλεσμα στη Ρόδο ο Ηρόδοτος

Στη Ρόδο αγωνίζεται σήμερα στις 14:30 ο Ηρόδοτος, που έχει εξαιρετική ψυχολογία στις… αποσκευές του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στον Διαγόρα.

Η θητεία του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο του Ηροδότου έχει ξεκινήσει ιδανικά, με δύο νίκες σε δύο αγώνες, παρότι ο έμπειρος τεχνικός είναι επίσημα προπονητής της ομάδας από το προηγούμενο ματς. Μετά τις νίκες επί του Αστέρα Βλαχιώτη και της ΑΕΚ Β’, ο Ηρόδοτος θέλει το «3 στα 3» στις τελευταίες αναμετρήσεις, παίζοντας στις 14:30 με τον Διαγόρα στη Ρόδο για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπαρμπόζα που δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, με τον Ηλία Φυντάνη να έχει στη διάθεσή του 20 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και το νέο, δυνατό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μάρκ Ασίγκμπα.

Η αποστολή του Ηροδότου: Κόρτσαμ, Καντέ, Ποζατζίδης, Αποστολίδης, Νόνης, Λέτσο, Κυριακίδης, Γεωργακόπουλος, Γκίνη, Μακρυδάκης, Δήμιζας, Σταμπουλίδης, Αρναούτογλου, Χαλκιαδάκης, Βρεττός, Αργκιλέσι, Ασίγκμπα, Γκόμεζ, Χριστογιάννης, Βαρούχας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook