Ηρόδοτος: “Δεν θα αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να γελάει εις βάρος μας”

Αιχμηρή ανακοίνωση για την διαιτησία στον αγώνα με τη Ζάκυνθο εξέδωσε ο Ηρόδοτος, τονίζοντας ότι “ο διαιτητής Μπακογιάννης τουλάχιστον δύο φορές έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατα πέναλτι”.

Για δύο περιπτώσεις πέναλτι διαμαρτύρεται ο Ηρόδοτος στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο εκτός έδρας, όπου γνώρισε την ήττα με με 1-0. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού τονίζει ότι ο Μπακογιάννης δεν καταλόγισε πέναλτι σε μαρκαρίσματα πάνω σε ποδοσφαιριστές της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Είναι η πρώτη φορά φέτος, που η ομάδα μας ασχολείται επίσημα με τη διαιτησία ενός παιχνιδιού κι ελπίζουμε και η τελευταία. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που αδικούμαστε και μάλιστα κατάφορα.

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος διαμαρτύρεται έντονα για το διαιτητικό τρίο της εκτός έδρας αναμέτρησης της ομάδας στη Ζάκυνθο, με την ομώνυμη ομάδα.

Ο διαιτητής Μπακογιάννης (Αθήνας) τουλάχιστον δύο φορές έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατα πέναλτι υπέρ της ομάδας μας. Η χαρακτηριστικότερη φάση καταγράφηκε 21′ όταν ο Καπέλ βγήκε σε τετ-α-τετ απέναντι από τον πορτιέρο της Ζακύνθου και ανετράπη εντός περιοχής, όμως ο Μπακογιάννης δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών σε ένα πέναλτι καταφανέστατο.

Ο Ηρόδοτος διαμαρτυρήθηκε για δύο ακόμα πέναλτι, ένα πάνω στον Ποζατζίδη και ένα πάνω στον Αμπουμπακάρι όμως σύμφωνα με τη διαιτησία κανένα δεν ήταν παράβαση! Η ομάδα μας βάλλεται από πολλές πλευρές στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή την κατηγορία και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν Μπακογιάννη αλλά ούτε και στους βοηθούς του Σταυρόγλου (Αθήνας) και Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας) να παίζουν με τον ιδρώτα και τους κόπους των ποδοσφαιριστών μας.

Κύριοι, εκτίθεστε, υπάρχουν κάμερες και βίντεο στα παιχνίδια. Δεν θα αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να γελάει εις βάρος μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook