Αίτημα Ηροδότου για αναβολή με τον ΟΦΙ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού!

Πέντε κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε παίκτες του Ηροδότου, με τα δύο από αυτά να αφορούν τερματοφύλακες. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού κατέθεσε αίτημα για αναβολή του αυριανού (27/02) ντέρμπι με τον ΟΦΙ.

Αίτημα αναβολής του αυριανού (27/02) κρητικού ντέρμπι της Super League 2 κατέθεσε στη διοργανώτρια αρχή ο Ηρόδοτος, καθώς εντοπίστηκαν οκτώ θετικά κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις του συλλόγου. Τα πέντε από τα κρούσματα αφορούν παίκτες, με τους δύο από αυτούς να είναι τερματοφύλακες, συνεπώς σύμφωνα με τον κανονισμό το παιχνίδι θα πρέπει να αναβληθεί.

Με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, ο Ηρόδοτος επίσης τονίζει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάποια απάντηση σχετικά με τον αγώνα, φέρνοντας ως παράδειγμα παιχνίδια άλλων ομάδων που έχουν αναβληθεί για τον ίδιο λόγο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ώρα είναι 18:30 απόγευμα Σαββάτου. Στην ομάδα μας εντοπίστηκαν μετά τα τελευταία τεστ κορωνοϊού πέντε κρούσματα σε ποδοσφαιριστές, ένα σε προπονητικό τιμ και τρία σε διοικητικό επίπεδο.

Ανάμεσα στους πέντε παίκτες που βρέθηκαν θετικοί, βρίσκονται και δυο τερματοφύλακες. Ο Ηρόδοτος αυτή τη στιγμή έχει έναν τερματοφύλακα που μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του καθώς υπάρχει ένας ακόμα ο οποίος είναι τραυματίας και ήταν εκτός αποστολής στα τελευταία ματς.

Έχουμε ενημερώσει τη Super League 2 αποστέλλοντας mail στον υπεύθυνο υγειονομικού πρωτοκόλλου κ. Ρούσση όμως δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση για το αν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Έχουμε γίνει μάρτυρες αρκετών αναβολών οι οποίες δίνονται σωρηδόν, ενώ έχουν δοθεί σε ομάδες αναβολές δυο και τρεις φορές.

Εμείς πότε θα μάθουμε αν η ομάδα μας θα αγωνιστεί κανονικά αύριο; Το πρωτόκολλο ισχύει για όλες τις υπόλοιπες ομάδες αλλά όχι για την δίκη μας; Η οδηγία πως μια ομάδα που έχει μόνο έναν τερματοφύλακα μπορεί να ζητήσει αναβολή ισχύει μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις;

Αναμένουμε την επίσημη απάντηση από τη διοργανώτρια έτσι να γνωρίζουμε αφενός αν θα δώσουμε παιχνίδι αύριο και αφετέρου αν το πρωτάθλημα διεξάγεται για όλους επι ίσοις όροις”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook