«Χτύπησε» τρεις φορές στα τελευταία 20 λεπτά και επέστρεψε στις νίκες ο Ηρόδοτος!

Με πολύ καλή εμφάνιση και τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα, ο Ηρόδοτος επικράτησε με το ευρύ 3-0 του Αιγάλεω στη Νέα Αλικαρνασσό.

Μετά την εκτός έδρας ήττα από την Καλλιθέα, ο Ηρόδοτος υποδέχθηκε το Αιγάλεω στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο Ηρόδοτος ήταν πολύ ενεργητικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, ψάχνοντας έντονα τρόπους να σκοράρει.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 5ο λεπτό με το πολύ καλό σουτ του Κάπελ που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα, ενώ ο Ηρόδοτος απείλησε στη συνέχεια και με τους Βρεττό, Αρκιλέσι και Μπαρμπόζα.

Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ περίπου 20 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Στο 72’ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για χέρι του Ανδρέου εντός περιοχής, με τον Χαλκιαδάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-0.

Στο 83’ αποχώρησε τραυματίας ο Βρεττός, με τον Αποστολίδη να περνάει στη θέση του και να σκοράρει το δεύτερο γκολ του Ηροδότου στο 88’, μετά από την πολύ όμορφη αλλαγή παιχνιδιού από τον Μακρυδάκη.

Ωστόσο το σκορ δεν έμεινε στο 2-0, καθώς ο Ηρόδοτος σκόραρε και τρίτη φορά στις καθυστερήσεις με τον Aμπουμπακάρι και επικράτησε με 3-0 του Αιγάλεω!

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Φυντάνης): Κρόστα, Μακρυδάκης, Γκόμεζ, Νόνης, Αργκιλέσι, Καντέ, Μπαρμπόσα, Βρεττός (83’ λ.τρ. Αποστολίδης), Ποζατζίδης, Χαλκιαδάκης (90+2’ Σουρνάκης), Καπέλ (66’ Αμπουμπακάρι)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασίου, Παπανικόλας, Ανδρέου, Λάσκαρης, Σταματάκης (69’ Τσίτσαρης), Καθάριος (56’ Χοτζάλι), Δημητριάδης (76’ Μπαρμπαρούσης), Τριμμάτης, Αρναρέλλης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook