Video | Προαναγγελία παραίτησης από Φυντάνη!

«Βόμβες» από τον Ηλία Φυντάνη μετά από το παιχνίδι του Ηροδότου με το Αιγάλεω, με τον έμπειρο τεχνικό να κάνει λόγο για προβλήματα οργάνωσης στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσου και να αφήνει ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο παραίτησης.

Ο Ηρόδοτος επικράτησε με το ευρύ 3-0 του Αιγάλεω πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Ηλίας Φυντάνης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα λόγω προβλημάτων οργάνωσης και αποκάλυψε ότι θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο σήμερα το βράδυ όπου θα εκφράσει τα προβλήματά του.

Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός είπε ότι ο Κόρτσαμ αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, καθώς δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την προσέλευση στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Φυντάνης:

Για τη νίκη κόντρα στο Αιγάλεω: «Ύστερα από την ήττα που είχαμε στην Καλλιθέα, η οποία είχε ρίξει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, γιατί ήταν ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε και θα μπορούσαμε να φύγουμε ακόμα και με το διπλό και δεχθήκαμε τρία γκολ στο τέλος, βρήκαμε τις δυνάμεις να επιστρέψουμε στις νίκες».

Για τον λόγο που έμεινε εκτός αποστολής ο Κόρτσαμ: «Είχαμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα, και ύστερα από το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο στόπερ και αρχηγός της ομάδας Κόρτσαμ, αποκλείστηκε από χθες από την αποστολή».

Σχετικά με την εμφάνιση των παικτών: «Οι παίκτες βρήκαν το κουράγιο και έβγαλαν τα ψυχικά αποθέματα που είχαν μέσα τους και κατάφεραν να κερδίσουν μία ομάδα σαν το Αιγάλεω. Ποιοτική ομάδα, με πολύ βάθος και οργανωμένη. Το ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι με το συμβούλιο που έχει, λύνει όλα τα προβλήματα των ποδοσφαιριστών. Αυτό δίνει μεγαλύτερη διάσταση στη νίκη μας. Αξίζουν σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια γιατί το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αν και στο 0-0 ο τερματοφύλακας που έπαιξε για πρώτη φορά, κράτησε την ομάδα για να μην δεχθεί γκολ, μπορούσαμε με τις ευκαιρίες που χάσαμε να μεγαλώσουμε κι άλλο το σκορ».

Για την οργάνωση του Ηροδότου: «Η συνέχεια είναι δύσκολη γιατί δεν είναι μόνο το αγωνιστικό. Είχα πει από την πρώτη μέρα στον πρόεδρο και στο ΔΣ ότι πρέπει να οργανωθούμε σε ορισμένα πράγματα, γιατί η ομάδα είναι ο Ηρόδοτος, είναι επαγγελματική, μία ομάδα που έχει ιστορία στην Κρήτη και πρέπει να αλλάξει επίπεδο. Είχαμε συμφωνήσει, όμως δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα που γίνονται και δεν σας κρύβω ότι το βράδυ έχω μία συνάντηση μαζί του, τα οποία αν δεν λυθούν θα πάρω κι εγώ τις αποφάσεις μου».

Σχετικά με τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν κοντά στην ομάδα μας, έστω και λίγο, νομίζω όμως ότι αυτή η εικόνα της εξέδρας δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του Ηροδότου που ήταν παλιά φόβητρο όλων των αντιπάλων και γέμιζε το γήπεδο. Νομίζω ότι τα 100 άτομα που έρχονται στο γήπεδο είναι πολύ λίγα και πρέπει να γεμίζει το γήπεδο, για να γίνεται ο κόσμος ο 12ος παίκτης που θα στηρίζει την ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook