Δύσκολη έξοδος στο ντεμπούτο του Βούζα

Ο Ηρόδοτος αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό εκτός έδρας, με τον Βασίλη Βούζα να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού.

Δύσκολη έξοδος για τον Ηρόδοτο, που αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό για την 25η αγωνιστική της Super League 2. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει στη βαθμολογία, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Βασίλης Βούζας θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τον Ηρόδοτο και θα έχει στη διάθεσή του 20 παίκτες. Στη διάθεσή του δεν θα βρίσκονται οι Ασίγκμπα, Μακρυδάκης και Γεωργακόπουλος οι οποίοι είναι τραυματίες αλλά ούτε και ο Κυριακίδης ο οποίος είναι ανέτοιμος. Εκτός πλάνων για το παιχνίδι βρίσκονται και οι Αρναούτογλου, Χαλκιαδάκης, Κάπελ και Κρόστα.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αμπουμπακάρι, Μπαρμπόζα, Καντέ, Κόρτσαμ, Γκόμεζ, Αργκιλέσι, Πάβλιτς, Αποστολίδης, Βρεττός Ν., Βρεττός Η., Γκίνη, Δήμιζας, Καργιωτάκης, Κίσσας, Λέτσο, Νόνης, Ποζατζίδης, Σουρνάκης, Σταμπουλίδης, Χριστογιάννης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook