Δυσκολεύει η παραμονή για τον Ηρόδοτο

Ο Ηρόδοτος γνώρισε την ήττα με 3-1 στο πρώτο επίσημο παιχνίδι που γίνεται στο «Σεραφίδειο» από την ΑΕΚ Β’ και η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει αρκετά.

Ο Ηρόδοτος φιλοξενήθηκε από την ΑΕΚ Β’, στο πρώτο, ιστορικό ματς της δεύτερης ομάδας της Ένωσης στο «Σεραφίδειο», το βοηθητικό γήπεδο της ομάδας στα Σπάτα. Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής και ο Ηρόδοτος ταξίδεψε στην Αθήνα με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην μάχη του για την παραμονή.

Η ΑΕΚ Β’ μπήκε καλά στο παιχνίδι έχοντας μία καλή κεφαλιά του Κορνέζου στο 14’ να φεύγει λίγο άουτ, αλλά και μία καλή στιγμή με τον Ιατρούδη στο 19’, ο οποίος πέρασε τον Κρόστα, αλλά το πλασέ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 0-0, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ στο 54’ και να βάλουν σε δύσκολη θέση τον Ηρόδοτο. Το γκολ της Ένωσης πέτυχε ο Ευθύμης Χριστόπουλος. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού αντιμετώπισε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα πέντε λεπτά αργότερα, με τον Ιατρούδη να σκοράρει για το 2-0 στο 59’.

Η απάντηση του Ηροδότου ήταν όμως άμεση, με τον Χαλκιαδάκη να σκοράρει στο 64’ για το 2-1, βάζοντας ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα υπήρξαν λίγες καλές στιγμές, με την ΑΕΚ Β’ να «κλειδώνει» τη νίκη στις καθυστερήσεις με το γκολ του Γιούση και τον Ηρόδοτο να παραμένει σε δύσκολη βαθμολογική θέση και τέσσερις βαθμούς από την ζώνη του υπιβιβασμού.

ΑΕΚ Β (Παναγιωτάρας): Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια (80′ Σταμούλης), Λάτσι, Κορνέζος, Παρράς, Μπάμπης, Γερολέμου, Τζούντα Γκαρσία, Γιούσης, Ευθ. Χριστόπουλος (71′ Μπούσης), Ιατρούδης (80′ Γκολφίνος).

Ηρόδοτος (Βούζας): Κρόστα, Ασίγκμπα, Κυριακίδης, Μακρυδάκης, Γκόμεζ, Καντέ, Μπαρμπόσα, Αποστολίδης, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Ποζατζίδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook