Νίκη «ανάσα» για τον Ηρόδοτο!

Μία πολύ σημαντική νίκη στην «μάχη» του για την παραμονή στην κατηγορία πήρε ο Ηρόδοτος, που επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού Β’ εκτός έδρας.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον κρατούσε «ζωντανό» στην «μάχη» της παραμονής, ο Ηρόδοτος φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Ασπροπύργου από τον Παναθηναϊκό Β’ για την 31η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αναμέτρηση, καθώς στο 19’ ο Χαλκιαδάκης κέρδισε πέναλτι και ο Κόρτσαμ το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

Ο Ηρόδοτος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, δείχνοντας το πόσο ήθελε τη νίκη. Στο 24’ ο Ποζατζίδης έκλεψε την μπάλα από την Ηλιάδη, πάτησε περιοχή και έκανε το 2-0, δίνοντας ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα στον Ηρόδοτο.

Η πίεση του Ηροδότου συνεχίστηκε και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Παναθηναϊκό Β’ να έχει επίσης καλές στιγμές, με κορυφαία το ψαλιδάκι του Τσιριγώτη στο 36’ το οποίο έδιωξε εντυπωσιακά ο Κρόστα. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου μάλιστα, ο Ηρόδοτος παραλίγο να κάνει τρία τα τέρματά του με τον Βρεττό να περνάει όποιον βρήκε μπροστά του, να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγότερες, με τον Ηρόδοτο να έχει ευκαιρίες να μεγαλώσει το σκορ, το οποίο όμως έμεινε έως τις καθυστερήσεις, όταν και ο Παναθηναϊκός Β΄ μείωσε με το γκολ του Τσιριγώτη. Λίγο μετά το γκολ των γηπεδούχων, ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Ηροδότου, Κόρτσαμ αποβλήθηκε.

Πλέον η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού βρίσκεται με 30 βαθμούς στην 13η θέση και απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, στις οποίες θα τα παίξει «όλα για όλα».

Παναθηναϊκός Β (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Καρβούνης, Μαρτίνης, Αλμπάνης, Τσιριγώτης, Ηλιάδης.

Ηρόδοτος (Βούζας): Κρόστα, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Κίσσας, Μπαρμπόζα, Καπέλ, Κόρτσαμ, Ασίγκμπα, Μακρυδάκης, Γκόμεζ, Ποζατζίδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook