Μεγάλος τελικός παραμονής για τον Ηρόδοτο, με τον κόσμο στο πλευρό του

Ο Ηρόδοτος θα τα δώσει όλα κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη (14:45, Live Athletic Radio 104,2 – athleticradio.gr) για να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στην Super League 2, στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν.

Ο Ηρόδοτος υποδέχεται τον Αστέρα Βλαχιώτη στη Ν. Αλικαρνασσό στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League 2, σε ένα παιχνίδι που έχει μετατραπεί ως ένα άτυπο… μπαράζ παραμονής.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού θέλει να παραμείνει στην κατηγορία, κάτι το οποίο θα επιτύχει με νίκη ή με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ο Αστέρας Βλαχιώτη έχει 35 βαθμούς και ο Ηρόδοτος 34, με τον Διαγόρα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού να έχει 33 και τον ΟΦΙ να έχει 34.

Με νίκη, ο Ηρόδοτος παραμένει στην κατηγορία ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων, ενώ υπάρχουν σενάρια σωτηρίας ακόμα και εάν χάσει ή έρθει ισόπαλος. Εάν το παιχνίδι έρθει ισόπαλο, ο Ηρόδοτος θέλει να μην κερδίσει ο Διαγόρας το Αιγάλεω, ενώ σε περίπτωση ήττας, ο Ηρόδοτος θέλει ήττα του Διαγόρα.

Η ομάδα του Ηροδότου έχει απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο της, θέλοντας ένα γεμάτο γήπεδο στο σημερινό κρίσιμο παιχνίδι. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος το παιχνίδι θα έχει κάλυψη «Λεπτό προς λεπτό» από την ΕΡΤ.

Οι 20 παίκτες της αποστολής είναι οι εξής:

Κρόστα, Δήμιζας, Γκόμεζ, Κόρτσαμ, Ασίγκμπα, Κίσσας, Αργκιλέσι, Βρεττός Ν., Ποζατζίδης, Κάπελ, Αποστολίδης, Χαλκιαδάκης, Χριστογιάννης, Μπαρμπόζα, Σουρνάκης, Γκίνη, Κυριακίδης, Μακρυδάκης, Νόνης, Βρεττός Η.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook