Σταθόπουλος: «Να έχουμε τις επιτυχίες που πρέπει – Θα δημιουργηθεί μία νέα ομάδα»

Ο νέος προπονητής του Ηροδότου, Στάθης Σταθόπουλος μίλησε στο athleticradio.gr για την έναρξη της συνεργασίας του με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της έναρξης της συνεργασίας του με τον Ηρόδοτο, ο νέος τεχνικός της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, Στάθης Σταθόπουλος μίλησε στο athleticradio.gr για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

«Είμαι ευχαριστημένος από την επικοινωνία και τις συζητήσεις μου με την διοίκηση της ομάδας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα κατέβω για την ιστορική ομάδα του Ηροδότου» είπε αρχικά ο Στάθης Σταθόπουλος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας για τη νέα σεζόν της Super League 2, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία: «Στόχος είναι προφανώς η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Γι’αυτό θα αγωνιστούμε με μία ομάδα εμπείρων και νέων ποδοσφαιριστών. Έτσι γίνεται ο σχεδιασμός της ομάδας. Μακάρι να έχουμε τις επιτυχίες που πρέπει».

Για τη νέα ομάδα που όπως τόνισε θα δημιουργηθεί, ο έμπειρος προπονητής είπε: «Δυστυχώς θα δημιουργηθεί μία νέα ομάδα. Και λέω δυστυχώς γιατί δεν υπάρχει στην ομάδα μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών αυτή τη στιγμή, οπότε θα μιλάμε για μία νέα ομάδα. Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για τον σχεδιασμό της ομάδας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook