Τσιριμπής: «Τα σχέδιά μου για τον Ηρόδοτο δεν έχουν ταβάνι, του χρόνου να κάνουμε την ίδια εκδήλωση στην Α’ Εθνική»

«Ο Ηρόδοτος έχει αλλάξει επίπεδο» τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Παναγιώτης Τσιριμπής στις δηλώσεις του μετά τον αγιασμό για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Τσιριμπής:

«Καταφέραμε αυτό που δεν περίμενε κανένας, η ομάδα είναι εδώ δυνατή με τους παλιούς και καινούριους παίκτες μας. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ο Ηρόδοτος έχει αλλάξει επίπεδο και πρέπει να το καταλάβουν όλοι αυτό, αυτή τη στιγμή χτίζεται μια νέα ομάδα με αξιόλογους παίκτες, Έλληνες και ξένους οι οποίοι είναι Διεθνείς με τις Κ20 των χωρών τους.

Το μπαλάκι τώρα στον κόσμο, εμείς θα μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και θα ματώνουμε, όπως κάναμε και στο δεύτερο εξάμηνο του περσινού γύρου και καταφέραμε το ακατόρθωτο.

Επειδή τα σχέδια μου για τον Ηρόδοτο δεν έχουν ταβάνι, ελπίζω του χρόνου να κάνουμε την ίδια εκδήλωση στην Α’ Εθνική.»

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό αποκάλυψε πως αναμένονται αυτή την εβδομάδα τρεις παίκτες ενώ κλείνοντας υπογράμμισε πως δεν είναι στόχος του Ηροδότου η παραμονή:

«Λείπουν ο Κροάτης διεθνής που έρχεται τη Πέμπτη και δύο Βραζιλιάνοι που θα έρθουν το Σάββατο. Υπάρχουν 3-4 θέσεις που θα δούμε από την προετοιμασία, να δείξει η ομάδα που χρειάζεται ενίσχυση.

Πάντως η ομάδα να ξέρει ο κόσμος θα είναι έτοιμη για να κάνει το καθήκον της, φέτος είναι το καθήκον μας μόνο ψηλά, η παραμονή ήταν στόχος άλλης εποχής».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook