Καλά στοιχεία παρά την ήττα στο πρώτο φιλικό από τον Ηρόδοτο

Ο Ηρόδοτος μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό Β’ στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας, όμως έδειξε θετικά στοιχεία. Τι είπε μετά το παιχνίδι ο Στάθης Σταθόπουλος.

Το πρώτο της φιλικό έδωσε χθες (17/09) το απόγευμα η ομάδα της Νέας Αλικαρναασού με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β’ και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0, χάρη σε πέναλτι που έλαβε χώρα στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο  Ηρόδοτος ήταν δραστήριος και δημιουργικός με τους δραστήριους Φαλκάο και Χαλκιαδάκη, οι οποίοι δημιούργησαν ευκαιρίες χωρίς όμως να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Ο Ηρόδοτος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και οι παίκτες του πέρασαν το μήνυμα πως οι τρεις εβδομάδες προετοιμασίας τους έχουν ήδη δέσει, στέλνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια.

Η σύνθεση του Ηροδότου:

Κρόστα, Μακρυδάκης (45’ Κυριακίδης), Σαρρής (45’ Ασίγκμπα), Μίκο (85’ Μπατσής), Κριεζίου (85’ Αλμπάν), Φέκκας (45’ Γκίνη), Λάμπρου (45’ Φουάσης), Μασάδο (60’ Ρέτσος), Φαλκάο (60’ Σουρνάκης), Φράγκος (60’ Πετσίτης), Χαλκιαδάκης (85’ Κλάδος)

Μετά το πέρας της αναμέτρησης ο τεχνικός του Ηροδότου Στάθης Σταθόπουλος παραχώρησε την παρακάτω δήλωση:

«Ήταν μια καλή προσπάθεια για τη χρονική περίοδο που διανύουμε. Σήμερα κλείσαμε τρεις εβδομάδες προετοιμασίας  και είμαι ικανοποιημένος για την εικόνα που παρουσιάσαμε στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Β..»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook