Σωματείο φίλων Ηροδότου: «Γιατί δεν πήραμε μέρος στο Κύπελλο Ελλάδος;»

Το σωματείο φίλων Ηροδότου εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη ζήτησε εξηγήσεις από την διοίκηση αναφορικά με την μη συμμετοχή της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδος.

Όπως σας ενημερώσαμε χθες (20/09), ο Ηρόδοτος δεν πλήρωσε το παράβολο συμμετοχής, συνεπώς έμεινε εκτός Κυπέλλου Ελλάδος. Το σωματείο φίλων Ηροδότου εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη με ανακοίνωσή του, ζητάει εξηγήσεις αναφορικά με την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:

«Παρατηρούμε διάφορες καταστάσεις και συμβάντα που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό και αφορούν την ομάδα μας… Προσωπικές κόντρες, ίντριγκες και καπρίτσια δεν θέλουμε να τα μάθουμε και ούτε να τα ξέρουμε! Το μόνο που μας αφορά είναι η ομάδα μας ,η σωστή λειτουργία της και το όσο το δυνατόν καλύτερο μέλλον της… Με τις βλέψεις μας και τα όνειρα μας δεν θα παίξει κανείς!!

ΥΣ: πάντα στηρίζουμε τις διοίκησεις μας που θέλουν το καλό της  ομάδας μας αυτό θα ξανά κάνουμε και φέτος ΗΡΟΔΟΤΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΥΣ2 περιμένουμε να μας πείτε γιατί δεν πήραμε μέρος στο Κύπελλο Ελλάδος και ποιος ήταν ο υπεύθυνος για να δηλώσει την ομάδα μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook