Τσιριμπής: «Ο Ηρόδοτος θα γίνει η πρώτη δύναμη στην Κρήτη»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε μετά τη λήξη του φιλικού με τον ΑΟΤ, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρόδοτος Παναγιώτης Τσιριμπής έβαλε ψηλά τον πήχη για την ομάδα, τονίζοντας πως στόχος είναι να αλλάξει σελίδα ο Ηρόδοτος και να βρεθεί στην Super League 1.

Μέσα από τις δηλώσεις του, ο Παναγιώτης Τσιριμπής έδειξε την εμπιστοσύνη που έχει στο ρόστερ που έχει χτιστεί, αλλά και την επιθυμία του να συσπειρωθεί ο κόσμος της Νέας Αλικαρνασσού και του Ηρακλείου για την «επόμενη μέρα» του Ηροδότου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Τσιριμπής:

«Στόχος είναι μόνο η Α’ Εθνική. Βάζω ψηλά τον πήχη για να καταλάβετε. Το πρότζεκτ που μου έχουν αναθέσει είναι, σε τρία χρόνια, Α’ Εθνική. Για να είμαστε ξεκάθαροι στις κουβέντες μας. Έγιναν κάποια πράγματα, κάποια λάθη. Εγώ είμαι ενωτικός. Αλλάζει σελίδα ο Ηρόδοτος, η ομάδα πάει μόνο για άνοδο. Από εκεί και πέρα, είμαι πολύ χαρούμενος. Εγώ είμαι οπαδός. Είμαι χαρούμενος που τα παιδιά τραγουδούσαν σήμερα στην εξέδρα. Ο Ηρόδοτος είναι μεγάλη ομάδα, θα το δείξουμε σε όλους. Όποιος έχει πρόβλημα, όποιος λέει για εμάς, θα τους περιμένει μία πολύ ζεστή φιλοξενία. Παίκτες έχουμε, πάνω από 25, ομαδάρα έχουμε, κόσμο έχουμε. Ελάτε.

Έχουμε μία ομάδα που αποτελείται από 27 ποδοσφαιριστές, όλοι είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Όλοι έχουν παίξει Κ20 σε Εθνικές, και οι Έλληνες και οι ξένοι. Ο Ηρόδοτος δεν διαλύεται ποτέ γιατί έχει ιστορία. Θα νιώσετε όλοι τη φιλοξενία μας εδώ με τρία γκολ. Αύριο θα ανακοινωθεί το ρόστερ που έχει η ομάδα. Ας βγάλουν όλες οι ομάδες το ρόστερ που έχουν, εμείς έχουμε διεθνείς Βραζιλιάνους, Πορτογάλο έμπειρο, πάνω από 10 Ηρακλειώτες, Έλληνες παίκτες. Έγινε ένα νέο ξεκίνημα και το αποδείξαμε σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει ο κόσμος της Αλικαρνασσού να συσπειρωθεί, οι δικαιολογίες τελειώσανε για όλους μας. Πρέπει να πάμε ψηλά. Ομάδα; Την βλέπουμε. Ας έρθει το Ηράκλειο, να βοηθήσει τον Ηρόδοτο. Θα γίνουμε η πρώτη δύναμη στην Κρήτη. Εγώ δεν θα είμαι ποτέ διοίκηση, είμαι οπαδός, και πάμε μόνο μπροστά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook