Ερασιτέχνης Ηρόδοτος: «Όλοι μαζί για την ομάδα μας»

Ενωτικό μήνυμα έστειλε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου βαδίζει αυστηρά και μονο ενωτικά, οσο αναφορά την ομάδα μας και πάντα για το καλο της.

Οπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανακοίνωση μας περιμένουμε με αγωνία να βρεθεί λύση στο θέμα της Π.Α.Ε . , όπου ευθύνη χειρισμών σε καμια περίπτωση δεν έχουμε και δεν προσπαθήσαμε να έχουμε.

Θέλουμε να ενημερωθούν όλοι οι αγαπημένοι φιλοι της ομάδας μας οτι το τελευταίο διάστημα προσπαθήσαμε με όλες τις δυνάμεις μας να βοηθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα.

-Πραγματοποιήσαμε μεσα σε διάστημα τριών μηνών που είμαστε διοίκηση ανακαίνιση των αποδυτηρίων της ΠΑΕ ανακαίνιση των γραφειων μας για μετεγκατάσταση της ΠΑΕ, ανακαινιση των κυλικείων μας, προχωρήσαμε στην ανανέωση της άδειας λειτουργίας των εγκαταστάσεών μας για να αγωνίζεται η ομαδα μας νόμιμα στην έδρα μας ,πραγματοποιήσαμε χοροσπεριδα , απόδειξη του πόσο ενωτικοι είμαστε οπου συζητήθηκε σε ολο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο .

-Παράλληλα βοηθήσαμε με διάφορες δράσεις και χορηγίες την αγαπημένη μας ομάδα οπου το θεωρούμε υποχρέωση μας.

-Προχωρήσαμε στην αναδιοργάνωση της Ακαδημίας μας με πλήρη στελέχωση καθως και σύναψη συμφωνίας με ποδοσφαιρική σχολη μεγαλης ΠΑΕ με σκοπό την εξυνχρόνιση και αναβάθμιση της ακαδημιας μας.

-Και τελος ξεκάθαρα και ειλικρινά σας ενημερωνουμε οτι το Δ.Σ του Ερασιτέχνη δεν εχει καμια συμμετοχή και ανάμειξη στις εσωτερικές διαμάχες της ΠΑΕ ….ισως αυτο βολεύει κάποιους για να μεταθέτουν της ευθύνες τους τις δύσκολες ώρες σε άλλους ,για να αποποιηθούν τις δικές τους.

”Ολοι μαζί για την ομάδα μας”!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook