Δεν τα κατάφερε ούτε στην 2η αγωνιστική ο Ηρόδοτος, «λύγισε» από τον Απόλλωνα στο Ρέθυμνο

Ο Ηρόδοτος ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης του Γιάννη Τάτση στο Ρέθυμνο, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού.

Ο Ηρόδοτος γνώρισε δίκαιη ήττα από την ομάδα του πρώην προπονητή του με τον Απόλλωνα να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και να είναι καλύτερος σε ολόκληρο το 45λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ένα γρήγορο γκολ στο 19′ όταν ο Σίγκνεβιτς έστρωσε στον Μωραΐτη που με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0 για τον Απόλλωνα που είχε και δοκάρι στο 25′ με την κεφαλιά του Φατιόν.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί με τον Απόλλωνα να είναι ανώτερος σε όλο το πρώτο ημίχρονο ενώ το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο με τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τάτση να είναι καλύτεριο και στο 69′ ο Μωραΐτης να χάνει νέα ευκαιρία για το 0-2 και δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Ηρόδοτος (Πλουσής): Κρόστα, Κριεζίου, Γρηγορόπουλος, Μακρυδάκης, Ζιώγας, Μασάδο, Σουρνάκης, Βρεττός, Μ. Χαλκιαδάκης, Φράγκος, Φαλκάο.

Απόλλων Σμύρνης (Τάτσης): Κότσαρης, Ντομίνγκεζ, Λούι, Τσελεπίδης, Οντόνε, Παπαγεωργίου, Φατιόν, Κοροβέσης (30′ λ.τ Λούσινγκερ), Μωραΐτης, Χαλίμι, Σίγκνεβιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook