Τρίτη συνεχόμενη ήττα και ουραγός ο Ηρόδοτος

Ο Ηρόδοτος γνώρισε την τρίτη σερί ήττα του σε ισάριθμες αγωνιστικές, με την Ηλιούπολη να παίρνει τη νίκη με 3-0.

Με «άδεια τα χέρια» έφυγε από την έδρα της Ηλιούπολης ο Ηρόδοτος, αφού γνώρισε την ήττα με 3-0 και έμεινε ουραγός στην βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού σε ισάριθμες αγωνιστικές, που δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στο σημερινό παιχνίδι.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 39’ ο Βασιλείου, με το 1-0 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Το 2-0 έκανε στο 46’ ο Μπαστακός, απλοποιώντας τα πράγματα για την Ηλιούπολη, ενώ το τελικό 3-0 έκανε ο Κριέζιου με αυτογκόλ στο 58ο λεπτό. Ο Ηρόδοτος είχε καλές ευκαιρίες να σκοράρει, με τον Φαλκάο στο 35′ και στο 51′.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ηρόδοτος έχασε λόγω τραυματισμού τον Γρηγορόπουλο στο 29’, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή, αλλά και τον Μασάδο στο 35ο λεπτό.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Πολίμος (84′ Κωστόπουλος), Μπουσάι, Κρητικός (84′ Ανδρέου), Muriel, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης (70′ Diaz), Τριανταφυλλάκος (77′ Κρέτση), Βασιλείου, Μπαστακός, Hebert (70′ Bάρκας)

Ηρόδοτος (Μίλε): Crosta, Μακρυδάκης, Ροκάκης, Ζιώγας, Γρηγορόπουλος (29′ Κριεζίου), Σουρνάκης (58′ Rossi), Machado (37′ Φουάσης), Χαλκιαδάκης-Φαζός, Φράγκος (59′ Γκίνη), Βρετός, Φαλκάο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook