Νέα ήττα για τον Ηρόδοτο, δεν τα κατάφερε κόντρα στο Αιγάλεω

Με το… αριστερό ξεκίνησε η δεύτερη θητεία του Ηλία Φυντάνη στον Ηρόδοτο, με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να γνωρίζει την ήττα με 1-0 από το Αιγάλεω εντός έδρας.

Ο Ηρόδοτος γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League 2, μένοντας ουραγός στην βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου. Το Αιγάλεω έφυγε με τη νίκη από το γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού στο ξεκίνημα της δεύτερης θητείας του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο του Ηροδότου, παίρνοντας τη νίκη με 1-0.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε νωρίς στο παιχνίδι ο Τσιλιγκίρης στο 6ο λεπτό, με το Αιγάλεω να καταφέρνει να διατηρήσει το υπέρ του προβάδισμα και να φεύγει με τους τρεις βαθμούς από το Ηράκλειο.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Η. ΤΟ Φυντάνης): Κρόστα, Κριεζίου, Κυριακίδης, Μακριδάκης, Τζούνιορ Έλιο (65′ Πλιάτσικας), Ζιώγας (22′ Γκίνη), Μασάδο, Βρεττός, Φαλκάο, Φράγκος, Χαλκιαδάκης.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θ. Γράφας): Σικαλιάς, Χοτζάλι, Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Σταματάκης (70′ Πολυχρόνης), Τσίτσαρης, Δημούτσος (89′ Σκεντεράϊ), Τσιλιγκίρης (91′ Πεχλιβανόπουλος), Κολλάς, Μπαστιάνος (70′ Βλαχομήτρος).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook