Το Σωματείο φίλων Ηροδότου εξέδωσε καυστική ανακοίνωση για Ταβλαδωράκη – Κώττη

“Δύο και πλέον τώρα μήνες παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου με τους δύο ποδοσφαιριστές”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Σωματείου φίλων Ηροδότου, εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη αναφέρει:

“Δύο και πλέον τώρα μήνες παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου με τους 2 ποδοσφαιριστές (Ταβλαδωράκη Κώστα-Κώττη Κώστα), δήθεν Αλικαρνασσώτες που ούτε καν έχουν σχέση με την περιοχή μας.
Για να μάθει πραγματικά όλο το ποδοσφαιρικό και μη Ηράκλειο τι συμβαίνει, το Σωματείο μας προβαίνει σε αυτήν την ανακοίνωση για να βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα.
Τα τότε χρόνια οι δύο προπονητές των ακαδημιών μας,κ. Τάταρης Γεώργιος και κ. Μιχάλης Μανιαδάκης (αν κάποιος έπρεπε να είχε κάνει προσφυγή, θα έπρεπε να είχαν κάνει εκείνοι αφού ποτέ δεν εισέπραξαν ένα ευρώ από την τότε διοίκηση, αντίθετα με δικά τους έξοδα, αυτοκίνητα, νερά, μεταφορές, κατέβαζαν τις ακαδημίες μας να παίζουν στα τουρνουά).
Οι τότε ακαδημίες ήταν δωρεάν προς όλα τα παιδιά της Αλικαρνασσού και όχι μόνο, δηλαδή οι κύριοι, αν μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι, Ταβλαδωράκης και Κώττης, έγιναν ποδοσφαιριστές με 0 έξοδα και ούτε τα νερά που κατανάλωναν δεν πληρώθηκαν.
Το 2004 που η ομάδα μετατράπηκε σε ΤΑΠ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ οι κύριοι αυτοί, μαζί με άλλα τόσα παιδιά που φόρεσαν αυτή τη φανέλα και έφτασαν και μέχρι την εθνική Ελλάδος, ανέβηκαν από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα του Ηροδότου καταγράφοντας τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.
Όταν η ομάδα υποβιβάστηκε, προς τιμήν τους η πλειοψηφία των παιδιών δεν έκαναν προσφυγή, εκτός τις γνωστές 3 εξαιρέσεις(Ταβλαδωράκης,Κώττης,Αποστολάκης).Σήμερα μετά από 19 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια διεκδικούν τι και από ποιούς??Από μια διοίκηση που ούτε τους ξέρει φατσικά. Το ερώτημα μας βέβαια είναι άλλο…. Που ήταν αυτοί οι κύριοι το 2018 όταν ξανά ήμασταν Β’ Εθνική επί άλλο ιδιοκτησιακό καθεστώς???Εν έτη 2022 και τώρα 2023 θυμήθηκαν τα χρήματα που είχαν γράψει στο χιόνι τόσα και τόσα χρόνια??
Αυτή είναι η αλήθεια των όσων γίνονται με αυτούς που λένε ότι φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας μας.
Δεν θέλουμε καν να θυμόμαστε ότι πατήσατε το χόρτο στην Νέα Αλικαρνασσό(Άλλωστε δεν την τιμήσατε και πολύ τη φανέλα-Ολιγόλεπτες συμμετοχές και πάγκο οι πιο πολλές) … Δεν σας ξέρουμε και ούτε θέλουμε να σας ξαναδούμε μπροστά μας…..
ΥΓ. Το Σωματείο μας βρίσκεται Ηροδότου 109 για οποιονδήποτε αμφισβητεί την αλήθεια των όσων γράφει η ανακοίνωση!
Καλή χρονιά με υγεία και περισσότερο ηθική ανάμεσά μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook