Τσαντηράκη: «Εάν κάποιος έχει παίξει παιχνίδια εις βάρος της ομάδας να αποκαλυφθεί»

Η Κατερίνα Τσαντηράκη μίλησε στο athletic.gr αναφορικά με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού στην οποία εμπλέκεται η ΠΑΕ Ηρόδοτος.

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος έχει εμπλακεί σε έρευνα της δίωξης οικονομικού εγκλήματος και της Interpol για την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού. Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό κλιμάκια της δίωξης έκαναν έλεγχο στον χώρο εργασίας της μέχρι πρότινος προέδρου της ΠΑΕ Κατερίνας Τσαντηράκη, στην οποία ζητήθηκαν στοιχεία που αφορούν την σύσταση της ΠΑΕ Ηρόδοτος.

Η Κατερίνα Τσαντηράκη έδωσε τη δική της απάντηση σχετικά με την υπόθεση, καθώς μιλώντας στο athletic.gr τόνισε ότι εκείνη και οι συνεργάτες της δεν έχουν να φοβηθούν κάτι, ενώ παράλληλα ζήτησε να αποκαλυφθεί εάν υπάρχει κάποιος στην ομάδα που έχει «παίξει παιχνίδια» εις βάρος τόσο της ίδιας, όσο και της ομάδας.

Όσα είπε η Κατερίνα Τσαντηράκη:

«Είναι γεγονός ότι ήρθαν από τη δίωξη οικονομικού εγκλήματος για έλεγχο, μου ζήτησαν χαρτιά που αφορούν την περίοδο 2021-2023. Μου ζητήθηκαν στοιχεία για την σύσταση της ΠΑΕ Ηρόδοτος, τα οποία και τους έδωσα. Εγώ ήμουν πρόεδρος της ομάδας από τις 10/11/2022 έως τις 6/4/2023 που η ομάδα αποβλήθηκε από την Super League 2.

Εάν πρόκειται για παράνομο στοιχηματισμό, εγώ και οι συνεργάτες μου δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Οικονομικά, εγώ προσωπικά έχω καταστραφεί. Θα ήθελα εάν κάποιος έχει παίξει παιχνίδια στην πλάτη μου ή εις βάρος της ομάδας να αποκαλυφθεί. Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε καθαροί, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook