Ξεκίνησε το “χτίσιμο” του Ηροδότου!

Με πολλά καινούργια πρόσωπα και πολύ νέο… αίμα ηλικιακά πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των “κυανόλευκων” στην Νέα Αλικαρνασσό για την καινούργια σεζόν, που θα τον βρει στην Α1 ΕΠΣΗ.

H ενημέρωση του Ηροδότου αναφέρει: 
“Με πολλά καινούργια πρόσωπα και πολύ νέο… αίμα ηλικιακά πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των “κυανόλευκων” για την καινούργια σεζόν την Τετάρτη το απόγευμα (02/08) στη Νέα
Αλικαρνασσό.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι από τους 23 ποδοσφαιριστές που έδωσαν το “παρών” οι 15 ήταν μικροί, ενώ μόνο ένας, ο Αλμπάν”,  βρίσκονταν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και την περσινή περίοδο!
Αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο του προπονητικού τιμ που καλείται να δημιουργήσει από την αρχή ένα δυνατό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει βάσει ονόματος και ιστορίας του συλλόγου.
Άλλωστε ο Ηρόδοτος είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.
Τους παίκτες καλωσόρισαν πριν την έναρξη της προπόνησης ο πρόεδρος Μανώλης Λημναίος, ο γενικός διευθυντής Στέλιος Σωκιανός και σύσσωμη η διοίκηση που παρευρέθηκε στο γήπεδο, δίνοντας το σύνθημα για τη νέα περίοδο.
Ο Γιάννης Χατζησεβαστός με τους συνεργάτες του Δαυίδ Φραγκιαδάκη και Θανάση Γεωργίου αφού μίλησαν νωρίτερα στους ποδοσφαιριστές σήκωσαν μανίκια αρχίζοντας την σκληρή δουλειά με τους παίκτες κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω ζέστης αλλά με πολύ όρεξη και διάθεση απ’ όλους.
Την τιμητική του είχε ο πολύπειρος Τάσος Παγώνης ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του στο γήπεδο και κέρασε με γλυκά τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και τους ανθρώπους της διοίκησης.
Άπαντες του ευχήθηκαν χρόνια πολλά, υγεία, χαρές και να τα εκατοστήσει”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook