Άρης: Έξω ο Γκαρσία, μέσα ο Παπάζογλου

Επιστρέφει μετά από 5 μήνες ο Παπαζόγλου στην διάθεση του Μπάγεβιτς ενώ εκτός μένει ο Αμορόζο.

Πριν από πέντε μήνες περίπου, ο Θανάσης Παπάζογλου μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο παιχνίδι του Άρη με τον Ερυθρό Αστέρα, για το κύπελλο UEFA, ατύχησε να τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατό του (ρήξη χιαστών) στο επόμενο παιχνίδι των «κίτρινων», απέναντι στον Ατρόμητο και να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο ταλαντούχος άσος του Άρη να επανέλθει στην αποστολή της ομάδας του, σε έναν αγώνα και πάλι απέναντι στο Ατρόμητο, μόνο που αυτή τη φορά πρόκειται για ματς κυπέλλου.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που έβλεπε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες τον νεαρό ποδοσφαιριστή να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, χωρίς να νιώθει την παραμικρή ενόχληση, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, μιας και είναι απαραίτητο να συμμετέχουν σε αυτή δύο ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών. Δεν αποκλείεται μάλιστα, αν οι συνθήκες του αγώνα το επιτρέψουν, να του δώσει και κάποια λεπτά συμμετοχής.

Να σημειωθεί ακόμη ότι επιστρέφει και ο Παπαδόπουλος, μετά την απουσία του από το παιχνίδι της Ξάνθης λόγω τιμωρίας, ενώ εκτός αποστολής για ακόμη ένα ματς κυπέλλου έμεινε ο Αμορόζο, όπως και ο Χαλκιάς που είναι ανέτοιμος.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Σερβοέλληνας τεχνικός για το ματς του κυπελλου hellas online με τον Ατρόμητο: Κέλεμεν, Καρατζιοβαλής, Νέτο, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Τιάγκο Ζεντίλ, Φελίπε, Κάλβο, Παπάζογλου, Ιβιτς, Πρίττας, Νεμπεγλέρας, Γιάχιτς, Κόκε, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Σιστόν, Κουλουχέρης, Γκαρσία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook