Πρώτη πράξη Ημιτελικών

Σήμερα παίζεται η πρώτη πράξη των ημιτελικών για το κύπελλο Ελλάδας HOL.

Στο γήπεδο της Φυλής η μεγάλη έκπληξη του θεσμού, ο εντυπωσιακός Θρασύβουλος που πέτυχε σπουδαίες προκρίσεις απέναντι στον ΠΑΟΚ και τη Λάρισα έχει την πιο δύσκολη αποστολή πλέον απέναντι στον Ολυμπιακό που λίγες μέρες μετά τη συντριβή από την ΑΕΚ στο ντέρμπι, ψάχνει για…φάρμακο με μία νίκη που θα του δώσει τη δυνατότητα να «καθαρίσει» από νωρίς την υπόθεση-πρόκριση.

Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στο νταμπλ και ο δεύτερος τη τάξει θεσμός αποτελεί επίσης σημαντικό στόχο. Έτσι θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί που φέρουν στο ζευγάρι και να αποφύγουν τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις απέναντι στο συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη που έχει αποδείξει πλέον ότι είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμο.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς θα αναμετρηθούν δύο ομάδες από την Σούπερ Λίγκα με τον Άρη να κάνει όνειρα για την κατάκτηση ενός τίτλου μετά από πολλά χρόνια, απέναντι στον επίσης φιλόδοξο Ατρόμητο.

Οι «κίτρινοι» ψάχνουν για το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου που έχει πλέον τον Πάουλο Κάμπος στο τιμόνι και το Κύπελλο hellas online αποτελεί τον μεγάλο της στόχο καθώς στο πρωτάθλημα δεν έχει καλή πορεία. Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις 16 Απριλίου.Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα:

Θρασύμβουλος-Ολυμπιακός (16:45-Alpha):Σε βαρύ κλίμα ύστερα από την βαριά ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πρώτα απ΄’όλα να επιστρέψουν στις επιτυχίες για να…ηρεμήσουν. Η κατάκτηση του νταμπλ εξακολουθεί να αποτελεί εφικτό στόχο και οι Πειραιώτες απέναντι σε ένα σαφώς κατώτερο αντίπαλο θέλουν να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου hellas online.

Η νίκη και η καλή εμφάνιση κρίνεται λοιπόν αναγκαία για τον Ολυμπιακό, ώστε εκτός όλων των άλλων να βελτιώσει την ψυχολογία του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και να μην έχει άγχος στον επαναληπτικό που θα γίνει στο γήπεδο «Καραϊσκάκη».

Ο Θρασύβουλος προέρχεται από την σπουδαία πρόκριση επί της Λάρισας και έχοντας αποκλείσει νωρίτερα στον θεσμό και τον ΠΑΟΚ, αποτελεί σαφώς την μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης ενώ και στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής πρωταγωνιστεί και διεκδικεί την άνοδο.

Η αποστολή απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος σαφώς φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη και η συμμετοχή και μόνο στα ημιτελικά αποτελεί μεγάλη επιτυχία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι σκοπεύει να παραδώσει εύκολα τα όπλα.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπαριέντος ενώ για τον Ολυμπιακό αναμένεται να υπάρξουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα με τους Ραούλ Μπράβο και Στολτίδη να είναι εκτός μάχης. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κύρκος του συνδέσμου Ηπείρου.

Άρης-Άτρόμητος(19:00-Alpha):Μία κόντρα δύο ομάδων της μεγάλης κατηγορίας για μία θέση στον τελικό, φιλοξενείται στην πρώτη της πράξη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης σε μία καλή σεζόν όπου και στο πρωτάθλημα έχει θετική πορεία, κάνει όνειρα για την κατάκτηση ενός τίτλου μετά από πολλά χρόνια και φιλοδοξεί να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση του.

Οι «κίτρινοι» με όπλο την έδρα στοχεύουν σε ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να πάνε με τον τίτλο του φαβορί στην ρεβάνς του Περιστερίου. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος με τον Πάουλο Κάμπος πλέον στο τιμόνι «βλέπει» το Κύπελλο hellas online ως διέξοδο για διάκριση στην τρέχουσα περίοδο καθώς στο πρωτάθλημα η πορεία του δεν είναι καλή και ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας σε αυτή τη χρονική στιγμή δείχνει ότι το μυαλό βρίσκεται κυρίως στο Κύπελλο hella online και η αθηναϊκή ομάδα θέλει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στην έδρα της. Στο αγωνιστικό μέρος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πήρε στην αποστολή τον Παπάζογλου ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Αμορόζο. Ο Πάουλο Κάμπος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Λουτσιάνο, Μερίνο, Μαρίνο. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Κουκουλάκης του συνδέσμου Ηρακλείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook