Τσιώλης: Παιχνίδι-γιορτή με Ολυμπιακό

Ο επαναληπτικός ημιτελικός του κυπέλλου hellas online μεταξύ του Ολυμπιακού και του Θρασύβουλου (16/04, 21:00) αφήνει λίγα περιθώρια ελπίδας στην ομάδα της Φυλής, η οποία ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι με 3-2. Ο Σάκης Τσιώλης κατανοεί την κατάσταση και με δεδομένες τις προτεραιότητες της ομάδας, που αφορούν την άνοδο στην Super League, τόνισε ότι το παιχνίδι […]

Ο επαναληπτικός ημιτελικός του κυπέλλου hellas online μεταξύ του Ολυμπιακού και του Θρασύβουλου (16/04, 21:00) αφήνει λίγα περιθώρια ελπίδας στην ομάδα της Φυλής, η οποία ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι με 3-2. Ο Σάκης Τσιώλης κατανοεί την κατάσταση και με δεδομένες τις προτεραιότητες της ομάδας, που αφορούν την άνοδο στην Super League, τόνισε ότι το παιχνίδι με τους “ερυθρολεύκους” θα έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

“Για τον Θρασύβουλο είναι ένα ματς γιορτή αυτό με τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς όμως το ιδιαίτερα βεβαρημένο πρόγραμμα του πρωταθλήματος μας αναγκάζει να αναπροσαρμόσουμε κάπως τα πλάνα μας”, τόνισε ο Καρδιτσιώτης προπονητής στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

“Ακολουθεί ο αγώνας με τον Ιωνικό το Σάββατο και εκεί είναι ιδιαίτερα στραμμένη η προσοχή μας καθώς το πρωτάθλημα είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Στο Καραϊσκάκη θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θέλουμε να δείξουμε για μια ακόμη φορά ότι ο Θρασύβουλος κάθε άλλο παρά τυχαία έφτασε εδώ”.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση, στην οποία δεν πήρε μέρος ο τραυματίας Χουάν Μπαριέντος, δεν στην αποστολή δεν θα συμπεριληφθεί ούτε ο Χαρίδημος Μίχος που είναι τιμωρημένος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook