Ατρόμητος: Χωρίς Σκοπελίτη

Ο Πάουλο Κάμπος ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για τον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου hellas online με αντίπαλο τον Αρη τη Δευτέρα (15/4), ωστόσο θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, αφού ο Γιάννης Σκοπελίτης τέθηκε νοκ άουτ. Ο αμυντικός μέσος της ομάδας του Περιστερίου νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής της […]

Ο Πάουλο Κάμπος ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για τον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου hellas online με αντίπαλο τον Αρη τη Δευτέρα (15/4), ωστόσο θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, αφού ο Γιάννης Σκοπελίτης τέθηκε νοκ άουτ.

Ο αμυντικός μέσος της ομάδας του Περιστερίου νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής της ομάδας, ύστερα και από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή της ομάδας κατέλυσε στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου, αφού γευμάτισαν μετά την προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, έχει οριστεί γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου στα 10 ευρώ για όλες τις θύρες, εκτός από τα επίσημα της θύρας 3 όπου το εισιτήριο κοστίζει 30 ευρώ. Την Τετάρτη η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 12.00 από τα εκδοτήρια της οδού Γιαννιτσών.

Η αποστολή του Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Ανδρούτσος, Κατεμής, Γελαδάρης, Ολιβέιρα, Ανατολάκης, Γεωργίου, Ιωάννου, Κορακάκης, Κριπιντίρης, Ρόβας, Τρέχο, Λε, Λουτσιάνο, Μερίνο, Νικολόπουλος, Τσίγκας, Περόνε, Αποστολόπουλος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook