Kοινή πλεύση με τον Άρη

Απόλυτα ικανοποιημένοι από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού που έγινε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ο Γιάννης Μώραλης, που μαζί με τον Γιάννη Τσιρώνη εκπροσώπησαν την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, μίλησε για την πρώτη σύσκεψη και για τη διάθεση που υπάρχει από όλες τις πλευρές να κυλήσει ήρεμα και χωρίς […]

Απόλυτα ικανοποιημένοι από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού που έγινε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ο Γιάννης Μώραλης, που μαζί με τον Γιάννη Τσιρώνη εκπροσώπησαν την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, μίλησε για την πρώτη σύσκεψη και για τη διάθεση που υπάρχει από όλες τις πλευρές να κυλήσει ήρεμα και χωρίς παρατράγουδα το παιχνίδι. «Η σύσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ολοι μας αυτό που ζητήσαμε ήταν να γίνει ένας τελικός με όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους. Το κρίσιμο θέμα είναι να μιλήσουμε εμείς στους φιλάθλους μας, έτσι ώστε να μην έχουμε προβλήματα.

Κανένας από τους δυο μας δεν είχε φέτος προβλήματα με τη συμπεριφορά των φιλάθλων και είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε τον καλύτερο τελικό των τελευταίων ετών. Σκοπεύουμε να είμαστε σε μία κοινή πλεύση με την ΠΑΕ Αρης προκειμένου να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να έχουμε έκτροπα, ώστε να μην αμαυρωθεί ο τελικός. Περισσότερα θα πούμε στη δεύτερη σύσκεψη. Και μία παράκληση και προς τα μέσα ενημέρωσης να βοηθήσουν για να κάνουμε έναν πολύ καλό τελικό». Οι «ερυθρόλευκοι», όπως και ο Αρης, θα πάρουν 8.300 εισιτήρια και ως τυπικά γηπεδούχοι θα προπονηθούν την παραμονή του αγώνα στις 7 μ.μ. στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Στη δεύτερη σύσκεψη θα καθοριστεί ο τρόπος μεταφοράς των φιλάθλων στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί, πάντως, αναμένεται να μείνουν έξω από τη Θεσσαλονίκη και να φτάσουν στο γήπεδο λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Την Δευτέρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της θα γνωστοποιήσει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων που της αναλογούν για τον τελικό του Κυπέλλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook