Ήττα-αποκλεισμός με 1-3 για τον Ρούβα από τον Εθνικό Γαζώρου

O Ρούβας βρίσκονταν κοντά σε μια ιστορική πρόκριση, ωστόσο με τραγικά λάθη στο τελευταίο τέταρτο αν και προηγήθηκε με 1-0 γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό Γαζώρου και τον αποκλιεσμό του από την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα της Γέργερης προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Κορδονούρη στο 8΄ και για 76΄ λεπτά ήταν κοντά σε μια ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο ένα μπλακ-άουτ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης  στέρησε από τον Ρούβα την πρόκριση.

Η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 76΄ με τον Ναλμπάντη και 5 λεπτά αργότερα μετά από ένα τραγικό λάθος της άμυνας του Ρούβα ο Χαριτίδης έκανε το 1-2. Στα τελευταία λεπτά ο Ρούβας βγήκε μπροστά για την ισοφάριση, κάτι το οποίο δεν κατάφερε ενώ δέχθηκε και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις με τον Κοσμίδης.

Η ομάδα της Γέργερης διαμαρτύρεται για το γεγονός πως ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στη φάση του πέναλτι.

Στο 5ο΄ αποβλήθηκε ο τεχνικός του Ρούβα, Αντώνης Δρακόπουλος για διαμαρτυρία.

ΡΟΥΒΑΣ: Χριστοδουλάκης, Λυράκης (83΄ Κίστος), Τζιράκης, Ντελία, Ανωγειανάκης(46΄Γκάτσης), Αντωνάκης, Ελκεμανς (70΄ Γκονζάλες),Κορδονούρης, Πετράς, Ταβλαδωράκης, Ανυφαντάκης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Βαλσαμάκης, Γαλακτερός, Γεωργιάδης, Γκόγκας (60΄Κρυστάλης), Κοσμίδης, Καπίας,Μπεκιάρης, Ναλμπάντης, Νίρλας,Μουσικάκης (55΄Χαριτίδης), Κωνσταντινίδης (82΄ Καρυπίδης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook