Πρόκριση για Τύρναβο, Θρασύβουλο και Oλυμπιακό Βόλου

Απέκλεισαν Εθνικό Σιδηροκάστρου, Βύζαντα Μ. και Καλλονή αντίστοιχα και πήραν την πρόκριση στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εντυπωσιακός ο Τύρναβος επικράτησε εκτός έδρας του Εθνικού Σιδηροκάστρου με 4-1 εκτός έδρας και πήρε την πρόκριση στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δυσκολεύτηκε αρκετά ο Θρασύβουλος, ο οποίος νίκησε τον Βύζαντα Μεγάρων 1-0.

Στην παράταση κρίθηκε η πρόκριση στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Καλλονή με την ομάδα του Βόλου να προκρίνεται στα πέναλτι με 5-3 (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση).

  • Αναλυτικά τα όσα έγιναν στα  τρία ματς κυπέλλου της Τετάρτης:

Εθνικός Σιδηροκάστρου-Τύρναβος 1-4

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από το πρώτο μέρος με 1-0 και στο δεύτερο ημίχρονο πάτησαν ακόμα περισσότερο το γκάζι! Το τελικό σκορ έγραψε 1-4, με τον Τύρναβο να προκρίνεται στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Κέρκυρα.

Θρασύβουλος-Βύζας Μεγάρων 1-0

Έπρεπε να μείνει με δέκα παίκτες ο Βύζαντας για να βρει τον δρόμο προς το γκολ ο Θρασύβουλος. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν αρκετά κόντρα στους Μεγαριώτες μέχρι που στο 75’ ο διαιτητής απέβαλλε παίκτη των φιλοξενούμενων.

Τότε ήταν που ο Θρασύβουλος ανέβασε στροφές και μετά από δέκα λεπτά άνοιξε το σκορ. Αυτό το γκολ ήταν που του έδωσε και το εισιτήριο για την τρίτη φάση του Κυπέλλου. Η Βέροια θα είναι η επόμενη αντίπαλος του.

Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΛ Καλλονής 1-1, πέναλτι 5-3

Δραματικό ματς έγινε στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό να παίρνει την πρόκρση στην παράταση με 5- 3 κόντρα στην Καλλονή. 1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση.

Η Καλλονή προηγήθηκε με τον Λεοζίνιο και ο Ολυμπιακός Βόλου ισοφάρισε με τον Γόγολο. Το ματς κρίθηκε στα πέναλτι με τον Ολυμπιακό Βόλου να επικρατεί με 5-3.

Η ομάδα του Βόλου θα παίξει με τον Ατρόμητο στην επόμενη φάση.

  • Η 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώνεται σήμερα,  Πέμπτη (01/11) με δύο αναμετρήσεις. Ο Φωστήρας θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Χανιά και η Καβάλα τον Παναιγιάλειο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook