Με πολλά νέα πρόσωπα ο Παναθηναϊκός

Θα υποδεχθεί σήμερα την Προοδευτική στο ΟΑΚΑ για την γ’ φάση του Κυπέλλου.

Με πολλά νέα πρόσωπα θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την Προοδευτική στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (29/11) για την γ’ φάση του Κυπέλλου, με τον Χουάν Ρότσα να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Χαμπίμπ Πάπε Σο.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στην Παιανία και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, στη συνέχεια οι παίχτες χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ εκ των οποίων τα δύο έπαιξαν δίτερμα και το άλλο επιδόθηκε σε τελειώματα και εναλλάξ. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Κουίνσι και Τοτσέ λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε η αποστολή εκτός του Σο, συμπεριελήφθησαν ακόμα οι Χρήστος Δώνης και Κώστας Αποστολόπουλος.

Αναλυτικά την αποστολή συνθέτουν οι:

Κοτσόλης, Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Βελάσκες, Μαρίνος, Βιτόλο, Σο, Δώνης, Αποστολόπουλος, Φουρλάνος, Μαυρίας, Φορναρόλι, Πετρόπουλος, Χουχούμης, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Λαγός.

Εκτός αποστολής, στην οποία συμπεριλήφθηκε έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Αποστολόπουλος, Πίντο, Κουίνσι, Κουσίδης, Ταμπάκης, Μαρινάκης Σεϊταρίδης, Τοτσέ, Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος και ο τιμωρημένος Ζέκα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook