Βήμα πρόκρισης για Πανθρακικό

Ο Πανθρακικός επικράτησε με 2-0 της Νίκης Βόλου και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκρισή του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα τον περιμένει πιθανότατα ο ΟΦΗ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Πανθρακικός. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη επικράτησε με 2-0 της Νίκης Βόλου κι έχει σαφές προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Βόλο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν «φοβήθηκαν» τον αντίπαλό τους, αλλά το ανοιχτό παιχνίδι που έκαναν από την αρχή τους «στοίχισε», καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Μπαϊκαρά να σκοράρει έπειτα από γύρισμα του Μίνγκα.

Ο Πανθρακικός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργεί ευκαιρίες, με τη Νίκη να προσπαθεί να αντιδράσει στην επανάληψη και να έχει μία καλή ευκαιρία με τον Σκούφαλη στο 51`, με τον Κουτσόπουλο, όμως, να διώχνει το σουτ του.

Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους με τον Κυβελίδη, ο οποίος θα μπορούσε στη συνέχεια να έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες.

Το 2-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, με τον Πανθρακικό να θέλει απλά να «σφραγίσει» την πρόκριση στο δεύτερο ματς στο Βόλο.

Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Βέρτζος, Καρατζάς, Μκρτσιάν (46’Φλίγκος), Μήτσης, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Ψιάνος, Ουέλινγκτον, Παπαδόπουλος (76′ Κυργιάκος), Ιάκομπ (46′ Σκούφαλης)

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Καστελάν. Μπαϊκαρά, Μίνγκας (79′ Γωνιάδης), Βαϊρουά (78′ Μοσχάκης), Κυβελίδης (85′ Κοντογουλίδης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook