Προβάδισμα με Γιάκο

Με γκολ του Γιάκου, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού και πήρε προβάδισμα πρόκρισης

Τον «πρώτο λόγο» στην υπόθεση – πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε με 1-0 εντός έδρας του Πανσερραϊκού και πηγαίνει με πλεονέκτημα στη ρεβάνς των Σερρών.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος και να δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες πριν τελικά καταφέρουν να προηγηθούν στο σκορ με τον Γιάκο στο 22ο λεπτό έπειτα από ωραία ενέργεια και σέντρα του Νικλητσιώτη.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να πιέζει και για δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε και λίγο έλειψε να το «πληρώσει» στην επανάληψη.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να «απειλούν» και να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκαν να αγωνιστούν από το 67` με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κιάσσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τελικά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο «πολυπόθητο» γκολ και πλέον καλούνται να ανατρέψουν την κατάσταση στον επαναληπτικό στην έδρα τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης, Λίλα (74′ Τσουκαλάς), Αυγενικού, Τοπούζης (61′ Ντε Βινσέντι), Κεϊτά, Οικονόμου, Γιάκος, Βίλα, Ρουμπουλάκος (82′ Ίλιτς), Τζημόπουλος, Νικλητσιώτης

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου, Κιάσσος, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Παρασκευαΐδης, Σιάκκας, Ανάκογλου, Τσούτσης (76′ Τσιμίκας), Κόντος (82′ Γιαννόπουλος), Σερέκας (89′ Ράνιτς)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook