Άνετα η Καλλιθέα τον Αρη

Η Καλλιθέα νίκησε τον Άρη με σκορ 3-1στην 1η αναμέτρηση της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ Βέροια και Θρασύβουλος έμειναν στο 0-0

Η Καλλιθέα νίκησε 3-1 τον Άρη και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έχοντας μάλιστα και ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Αλεξ Ντακόλ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ ενώ συνεργάστηκε άψογα με τον Ντα Σίλβα στο τρίτο γκολ της ομάδας του. Από την πλευρά του, ο Άρης ήταν απογοητευτικός καθώς το μόνο που κατέφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Γιαννιώτα και προβλημάτισε με την απόδοση του.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Μιχελής(71′ Κατσούλης), Ατματζίδης, Σταύρου)60′ Κατσικογιάννης), Φραγκής, Φαρινόλα, Ντα Σίλβα, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Καλτσάς, Μουσταφίδης, Ντακόλ(83′ Μαρουκάκης)

Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Διούδης, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Κοτσώνης, Ψυχογιός(59′ Καζναφέρης), Κοέλιο, Οικονομόπουλος, Σουνάς(69′ Γιαννιώτας), Καραγιάννης, Αγγελούδης, Κανούλας

Χωρίς σκορ

Στο άλλο ματς, ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν η Βέροια και ο Θρασύβουλος, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 στον πρώτο τους αγώνα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
ΒΕΡΟΙΑ (Καλαϊτζίδης):
Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Σνάουτσνερ, Καλογέρης, Γεωργέας (46′ Καφές), Καλτσάς (46′ Ολαϊτάν), Πέρεθ, Ιωάννου, Κόστλι (74′ Μπαργκάν)

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Σταθόπουλος): Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Σκόνδρας (63′ Μπέκα), Ανδρίκος, Γεωργιάδης (80′ Παπανίκου), Πλαβούκος (87′ Σκαμαντζούρας), Πάνος, Καλαμιώτης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook