Ο κάμπος της… ισοπαλίας

Λάρισα και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0, ενώ ισόπαλοι (1-1) αναδείχθηκαν και ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Ατρόμητο

Η αναμέτρηση ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έληξε χωρίς σκορ. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου προηγήθηκε κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Την αποβολή του Καρντάσιο δεν εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΛ, η οποία έπαιζε με παίκτη παραπάνω λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο.

Από την άλλη, ο Αστέρας δεν φάνηκε ότι επηρεάστηκε από την αποβολή του ενώ είχε ορισμένες καλές στιγμές που θα μπορούσε να σημειώσει γκολ.

ΑΕΛ(Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Σκούπρας, Ραπτάκης, Γιώτας, Δημόπουλος(65′ Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Πόνσε, Ζουρούδης, Δεινόπαπας(77′ Χασομέρης), Τσιμπάμπα, Φρανκού(62΄Ζεκίνια)

Αστέρας Τρίπολης(Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Γιαλούσης, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Καρντάσιο, Φραγκουλάκης(64′ Ναβάρο), Αλβάρο(46′ Ράγιος), Ντε Μπλάσις(82′ Έγκον), Καλαντζής

Στο Περιστέρι η πρόκριση

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (1-1) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, από τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Καραμάνο να φέρνει το ματς στα ίσια από το γκολ του Γκότοβου στο 77′.

Έτι, οι Περιστεριώτες απέκτησαν το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24ο λεπτό με την εντυπωσιακή προβολή του Γκότοβου μετά από εκτέλση φάουλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος, Γκότοβος, Τσιάτσιος, Μπολάτι (72′ Γουσούλης), Στογιάνοφ, Ανιέτε, Γιενγκά, Κόλεφ (70′ Γαλάνης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μπάγεβιτς): Ράντμαν, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης (38′ Λαζαρίδης), Μπέλιτς, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Γκαρσία, Καραμάνος, Καλλέργης (46′ Επστάιν)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook