Kυπέλλου συνέχεια…

Η 2η αγωνιστική της 3ης φάσης του Κυπέλλου συνεχίζεται σήμερα με ακόμα τέσσερις αγώνες.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας την Πέμπτη (20/12) όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις επαναληπτικούς.

Συγκεκριμένα, στις 17:00 στο γήπεδο της Φυλής, ο Θρασύβουλος θα υποδεχθεί τη Βέροια στον επαναληπτικό του 0-0 του πρώτου αγώνα στην Ημαθία. Ο Στάθης Σταθόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του πέντε ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Προβατίδη, Τζιωρτζιόπουλο, Σταυροθανασόπουλο, Ντα Κόστα και Ζαπαλάου, ενώ ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στη «Βασίλισσα» έχει όλα τα… όπλα στη «φαρέτρα» του.

Την ίδια ώρα, στο νησί των «Φαιάκων» η Κέρκυρα θα παίξει με τον Τύρναβο. Οι νησιώτες είχαν πάρει τη νίκη 2-0 στην Θεσσαλία, με αποτέλεσμα το σημερινό ματς να έχει πάρει διαδικαστικό… χαρακτήρα. Αυτό δίνει την ευκαιρία στον Άκη Μάντζιο να δώσει ευκαιρίες σε παιδιά που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής με το «καραβάκι». Στην αντίπερα… όχθη, οι φιλοξενούμενοι θα παρουσιαστούν με πολλές απουσίες, μια και εκτός έμειναν οι Κυπτίου, Νόνης, Μπουζινάκης και Καραβίτσης.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 20:00, ο Πιερικός θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό. Οι «πράσινοι» έχουν τον πρώτο… λόγο για την πρόκριση, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στη Βοιωτία. Έτσι, ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα πρόσωπα των «μελανόλευκων», ενώ η αποστολή θα ανακοινωθεί πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στους ανέτοιμους Μουλόπουλο και Γεωργίου, αλλά και στον Κυριακίδη που άφησε εκτός για λόγους ξεκούρασης.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το σημαντικότερο παιχνίδι, αυτό της ΑΕΚ με την Καβάλα. Ο «Δικέφαλος» θα υποδεχθεί τους «Αργοναύτες» στις 20:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο στον επαναληπτικό του 0-0 του πρώτου γύρου, κάτι που σημαίνει πως η πρόκριση είναι… ανοικτή. Τα προβλήματα δεν απουσιάζουν για τον Έβαλντ Λίνεν στους Αθηναίους, καθώς εκτός τέθηκαν οι Κοντοές, Κορδέρο, Γιάγκο και Κατίδης με προβλήματα τραυματισμών, όπως και οι Κωνσταντόπουλος, Βλάχος, Φουρτάδο και Φούντας. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μοκακέ, Σουλογάνη και Ντόση.

  • Το σημερινό πρόγραμμα των επαναληπτικών:

Θρασύβουλος-Βέροια (17:00)
Κέρκυρα-Τύρναβος (17:00)
Πιερικός-Λεβαδειακός (20:00)
ΑΕΚ-Καβάλα (20:00)

  • Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων:

Βέροια-Θρασύβουλος 0-0
Τύρναβος-Κέρκυρα 0-2
Λεβαδειακός-Πιερικός 2-0
Καβάλα-ΑΕΚ 0-0

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook