Με δύο αγώνες συνεχίζεται σήμερα το Kύπελλο Ελλάδος

Στις 17.00 η Skoda Ξάνθη θα υποδεχθεί τη Βέροια και στις 20:00 η Καβάλα τον Ολυμπιακό.

Στην Βόρεια Ελλάδα στρέφεται το ενδιαφέρον για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στην Ξάνθη και την Καβάλα «τσεκάρονται» δύο ακόμα εισιτήρια για τα προημιτελικά του θεσμού.

Με τέσσερις αναμετρήσεις, δύο την Τετάρτη (30/1) και δύο την Πέμπτη (31/1) ολοκληρώνεται το… παζλ της 4ης φάσης της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, στα Πηγάδια, η Skoda Ξάνθη θα αντιμετωπίσει την Βέροια και στο «Ανθή Καραγιάννη» η Καβάλα παίζει με τον Ολυμπιακό.

Τον πρώτο… λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση τον έχουν οι φιλοξενούμενοι, μια και η «Βασίλισσα του Βορρά» είχε επικρατήσει 2-1 των Ακριτών στην Ημαθία και οι Πειραιώτες είχαν επιβληθεί 2-0 των «Αργοναυτών».

  • Skoda Ξάνθη-Βέροια (17:00)

Το πρόγραμμα της ημέρας… ανοίγει στην Arena της Ξάνθης, όπου στις 17:00 οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη θα αντιμετωπίσουν τους «κυανέρυθρους» του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο τεχνικός ηγέτης των γηπεδούχων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή της Skoda Ξάνθης: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Σάντος, Ντιέ, Βασιλακάκης, Πλατέλλας, Μαρίν, Σολτάνι, Νάκας, Μαρκόφσκι, Ράνος, Ονουάτσι, Μάνταλος, Πρίττας.

Στην αντίπερα… όχθη, ο προπονητής της Βέροιας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Καφέ και Ισά, οι οποίοι έχουν θέσει εαυτόν εκτός ομάδας, ενώ παρών θα είναι ο Γεωργιάδης.

Η αποστολή της Βέροιας: Τζόναθαν, Κοτταρίδης, Καλί, Ορέστες, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σνάουτσνερ, Γεωργέας, Καλογέρης, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Καλτσάς, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ιωάννου, Κόστλι, Μάνος

  • Καβάλα-Ολυμπιακός (20:00)

Το δεύτερο εισιτήριο της ημέρας θα… δοθεί στην Καβάλα, όπου η ομώνυμη ομάδα θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται μία… ανάσα από τους «8» της διοργάνωσης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στους «Αργοναύτες» συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, με τους «κυανόλευκους» να δηλώνουν έτοιμοι όποιες πιθανότητες τους αναλογούν για το… θαύμα.

Η αποστολή της Καβάλας: Αποστολίδης, Σουλογάνης, Παγώνης, Κοτίτσας, Γελαδάρης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Πακάλτσης, Κάργας, Τάσιτς, Ντουτσαρίδης, Ντος Σάντος, Μπρατσιάνι, Χλωρός, Εντιαγέ, Κούτεφ, Πλιάγκας, Ρεβυθόπουλος, Πάτο.

Από την… άλλη, ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει στη διάθεσή του τον Χουάν Πάμπλο Πίνο, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για το παράπτωμά του, εν αντιθέσει με τους Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Πάντελιτς και Χολέμπας που υποφέρουν από τραυματισμούς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Κάρολ, Γιαννιώτης, Αμπντούν, Ντιακιτέ, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Λυκογιάννης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πίνο, Σιόβας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook