“Βγαίνει” το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται σήμερα στις 18.00 τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 2-0 της Τούμπας.

 Με τον αγώνα Λεβαδειακός –ΠΑΟΚ συνεχίζεται σήμερα στις 18.00 η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον «δικέφαλο» του Βορρά να βρίσκεται μία ανάσα από την πρόκριση.

Πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση και τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο ΠΑΟΚ πριν από μία εβδομάδα όπου επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στην Τούμπα και πλέον θέλει απλά την ισοπαλία ή την ήττα με ένα τέρμα για να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Το 2-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Βοιωτούς, ωστόσο ο Γιώργος Παράσχος ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για τη νίκη, προκειμένου να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την βαριά ήττα από την Ξάνθη. Προβλήματα ο Λεβαδειακός δεν αντιμετωπίζει, με τον Παράσχο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή όλους τους βασικούς τους παίκτες.

  • Η αποστολή του Λεβαδειακού:

Κυριακίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Καγιεχόν, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι και Βασιλείου.

Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετές απουσίες κόντρα στον Πανιώνιο ωστόσο τα κατάφερε και τώρα βλέπει τον επαναληπτικό προημιτελικό του κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, στον οποίο θέλει να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα που έχει από το πρώτο ματς στην Τούμπα έτσι ώστε να βρεθεί στα ημιτελικά του θεσμού, τον οποίο έχει βάλει στόχο να κατακτήσει.

Ο Γιώργος Δώνης είδε με ικανοποίηση τους Σταφυλίδη και Ολίσε να έχουν αποθεραπευτεί πλήρως και να είναι στη διάθεσή του για το ματς με τους Βοιωτούς όπως και οι Γκαρσία, Λάζαρ και Αθανασιάδης οι οποίοι επιστρέφουν στην αποστολή καθώς εξέτισαν τις ποινές τους και είναι διαθέσιμοι. Μοναδικοί απόντες για τον ΠΑΟΚ, οι τραυματίες Γεωργιάδης και Κατσικάς.

  • Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Ιτάντζ, Γλύκος, Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Έτο, Λίνο, Σταφυλίδης, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Ιντζίδης, Γκαρσία, Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκης, Κίτσιου, Βούκιτς, Καμαρά, Ολίσε, Λόρενς, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Πέλκας και Αθανασιάδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook