Τελικό πλούσιο σε θέαμα περιμένει να δει ο Μίχος

Ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολη και τον Ολυμπιακό.

Γκολ και θέαμα τόσο από τον Αστέρα Τρίπολης όσο και από τον Ολυμπιακό περιμένει να δει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στις δύο ομάδες ο Πέτρος Μίχος, όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Εκτός αυτού ο έμπειρος προπονητής μίλησε και για το που οφείλεται η κακή αγωνιστική εικόνα των «ερυθρόλευκων» στους τελευταίους τους αγώνες, ενώ αναφέρθηκε και στο προπονητικό του μέλλον και αν θα τον βρει στην Κέρκυρα.

  • Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Μίχος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 :

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό:

«Θα ήθελα να πω πως το ποδόσφαιρό μας έχει ανάγκη για μια ποδοσφαιρική γιορτή στην οποία θα πρέπει να γεμίσει το γήπεδο από τον κόσμο. Και βέβαια από τους συμμετέχοντες περιμένω να δω καλό θέαμα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν μας έχει δείξει το τελευταίο διάστημα πως μπορεί να παίξει καλά, αλλά έχει τους παίκτες για να το πράξει».

Για το που οφείλεται αυτό:

«Οι ποδοσφαιριστές όταν χαλαρώνουν βαθμολογικά μπορούν να παίξουν είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό επίπεδο ακόμη καλυτέρα. Ωστόσο, όταν έρχεται ένας νέος τεχνικός τα πράγματα αλλάζουν. Ασφαλώς ο κόσμος δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από αυτά που έχει με τον Μίτσελ, αλλά ούτε εγώ έχω δει κάποια διαφορά σε σχέση με πριν».


Για το αν θα ήταν προπονητής του Ολυμπιακού στον επερχόμενο τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης θα χρησιμοποιούσε τον Τζεμπούρ ή τον Μήτρογλου:

«Και τους δυο θα έβαζα. Γιατί ο Σάκης Τσιώλης θα έχει προσαρμόσει όλη την αμυντική λειτουργία της ομάδας του είτε στον έναν είτε στον άλλον και γι αυτό θα προτιμούσα να τους βάλω και τους δυο, προκειμένου να τον αιφνιδιάσω. Ωστόσο, θέλω να μιλήσω και για τον Αστερα Τριπολης. Δεν είναι έκπληξη η φετινή του πορεία και το απέδειξε στο γήπεδο. Απέναντι στον ΠΑΟΚ έδειξε πως μπορεί να κοντράρει τις μεγάλες ομάδες».

Για το αν θα μπορέσουν και άλλες ομάδες από την επαρχεία στο μέλλον να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα:


«Όλοι μας αυτό θέλουμε. Μόνο έτσι θα γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημά μας. Εύχομαι και άλλες ομάδες να ακολουθούσουν τον Αστέρα και την πορεία του που κάνει τα τελευταία χρόνια».

Για το «κεφάλαιο» Κέρκυρα:

«Κάναμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία, παρά το γεγονός πως πήγαμε σε μια δύσκολη στιγμή. Όσα παιχνίδια χάσαμε τα χάσαμε πολύ δύσκολα και θα μπορούσαμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα αν δεν είχαμε και τόσο δύσκολο πρόγραμμα. Το αν θα παραμείνω εκεί ή όχι θα κριθεί από τον πρόεδρο της ομάδας με τον όποιο θα μιλήσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook