Aνεβάζουν ρυθμούς ενόψει Τελικού στον Αστέρα Τρ.

Η προετοιμασία του Αστέρα μπήκε στο τελικό της στάδιο.

Η χθεσινή προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους και στη διάθεση του για τον τελικό.

Η προετοιμασία του Αστέρα για τον τελικό θα συνεχιστεί σήμερα το απόγευμα.

Συνεχίζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευράς φιλάθλων του Αστέρα η διάθεση εισιτηρίων του τελικού, τόσο στο εκδοτήριο που έχει στηθεί στην Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη, όσο και στα τρία σημεία πώλησης στην Αθήνα.

Απαραίτητη επισήμανση για τους ενδιαφερόμενους είναι πώς δεν θα πωλούνται εισιτήρια στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (ημέρα του τελικού) και είναι απαραίτητη η κατοχή εισιτηρίου ανεξαρτήτου ηλικίας.

Την Πέμπτη η Media Day του Αστέρα

Δηλώσεις στα ΜΜΕ θα κάνουν σήμερα, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, πριν την απογευματινή τους προπόνηση, ενόψει του τελικού Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου, στις 20:30, στο ΟΑΚΑ.

Δύο ημέρες πριν από τον τελικό Κυπέλλου και συγκεκριμένα σήμερα,  Πέμπτη, και ώρα 18:30, η ΠΑΕ Αστέρας θα διεξάγει Media Day, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας μας, ενώ η προπόνηση που θα ξεκινήσει λίγα λεπτά αργότερα θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου τα πρώτα δέκα πέντε λεπτά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook