Μία κούπα αναζητάει κάτοχο..

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, οι Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα στις 20.30 στο ΟΑΚΑ.

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, οι Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ (20:30).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ και να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εφετινή σεζόν. Από την άλλη πλευρά, οι Αρκάδες βρίσκονται κοντά στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της καριέρας τους και θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για την κατάκτηση της νίκης.

Οι δυο ομάδες συναντώνται πρώτη φορά σε τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, με τον Ολυμπιακό να δίνει το «παρών» για δεύτερη σερί σεζόν. Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστεί στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του. Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν δυο φορές την εφετινή σεζόν για το πρωτάθλημα με την ομάδα του Μίτσελ να πανηγυρίζει ισάριθμες νίκες.

Ο Ολυμπιακός θα έχει την κερκίδα με το μέρος του, αφού το μεγαλύτερο μέρος των εισιτηρίων διατέθηκε για τις ανάγκες των οπαδών του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση να κατακτήσουν το έκτο νταμπλ της ιστορίας τους και δεύτερο συνεχόμενο.

Παράλληλα, σε περίπτωση επιτυχίας των πρωταθλητών Ελλάδος, αυτό θα είναι το 26ο κύπελλο που θα κατακτήσουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook