Ο Γιώργος Κατσικογιάννης στον Athletic Radio 104,2

O μέσος της Καλλιθέας μίλησε στους Μηνά Αλμπαντάκη και Τάσο Βαρδάκη για το παιχνίδι της Πέμπτης εκφράζοντας την πίστη του για την βελτίωση του ΟΦΗ.

Αρχικά, ο 25χρονος αμυντικός μέσος είπε για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» ότι «για εμάς είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με καλούς παίκτες και για εμάς είναι ένα ματς – πρόκληση».

Όσον αφορά τον ΟΦΗ υπογράμμισε ότι «δεν μας είπε κάτι συγκεκριμένο. Γνωρίζουμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες. Τον παρακολουθήσαμε και κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχουμε συλλέξει πληροφορίες για τον ΟΦΗ. Έχω δει αρκετά παιχνίδια της ομάδας. Έχω πει πολλές φορές ότι τον έχω στην καρδιά μου και εύχομαι το καλύτερο για εκείνον».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Κατσικογιάννης στην εκπομπή «Μέσα και έξω από τα γήπεδα»

Για την Καλλιθέα: «Έχουμε καλή ομάδα, σοβαρό προπονητή και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο ΟΦΗ. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα αλλά μόνο να κερδίσουμε».

Για το ρόστερ του ΟΦΗ:  «Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έναν καλό προπονητή που πρέπει να στηριχθεί και βέβαια έναν εξαιρετικό κόσμο. Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλύτερα στην συνέχεια, η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και θα έχει ανοδική πορεία στην συνέχεια. Η ομάδα έχει αρκετά νέα πρόσωπα και μόλις δεθούν στην συνέχεια τότε θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση από την συνέχεια».

Για το τι θυμάται από την δική του παρουσία: «Κρατάω τις πολύ καλές στιγμές που ζήσαμε από τον 1,5 χρόνο και είμαι πολύ χαρούμενος που σύνδεσα το όνομα μου με την επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ. Ο κόσμος γνωρίζει τα συναισθήματα μου για εκείνον, ότι και να πω είναι λίγο. Πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και ο κόσμος χρειάζεται να είναι στο πλευρό της».

Για την Καλλιθέα: «Είμαστε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο. Δεν έχουμε οικονομικά προβλήματα και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το πώς θα παίξουμε ποδόσφαιρο. Φέτος ήρθε στην ομάδα ένας καλός προπονητής όπως ο κύριος Βαζέχα και πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε μια πορεία, αντάξια του συλλόγου».

Για τον θάνατο του Νίκου Σαλευρή: «Μας στοίχησε ο χαμός του κυρίου Σαλευρή. Όλη η ομάδα συγκλονίστηκε αλλά η ζωή συνεχίζεται. Ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος και βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό μας. Τώρα υπάρχει ένας άλλος πρόεδρος που είναι δίπλα μας συνεχώς και ελπίζουμε ότι θα πάνε καλά τα πράγματα».

Για τον εαυτό του: «Έμεινα ευχαριστημένος από την προηγούμενη χρονιά, είχα μια φουλ σαιζόν και ανανέωσα το καλοκαίρι με την Καλλιθέα. Το παν στην ζωή δεν είναι τα λεφτά αλλά το να βρίσκεσαι σε μια ομάδα που θα σε κάνει να νιώθεις καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Καλλιθέα, όλοι είμαστε ικανοποιημένοι από την ομάδα και ελπίζω ότι φέτος θα έχουμε καλύτερη πορεία».

Για το τι έχει προσέξει από τον φετινό ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και δεν μπορούμε να προσέξουμε μόνο έναν παίκτη. Από την μέση και μπροστά διαθέτει πολλούς επικίνδυνους παίκτες που αν δεν τους προσέξεις, τότε θα το πληρώσεις».

Για την επιστροφή του στο Ηράκλειο: «Μου έχει λείψει το Ηράκλειο, έχω κάνει πολλούς φίλους και περιμένω πως και πώς να έρθει ο επαναληπτικός για επιστρέψω στην πόλη».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, σίγουρα στον όμιλο μας υπάρχουν 2-3 ομάδες που ξεχωρίζουν και θεωρούνται φαβορί όπως η Παναχαϊκή και ο Ολυμπιακός Βόλου. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο στην κατηγορία και θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Θεωρώ ότι αυτό το σύστημα είναι λίγο ταλαιπωρία για τους παίκτες και τις ομάδες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook