Χωρίς Σταυρακάκη για την πρόκριση

Χωρίς τον Κώστα Σταυρακάκη θα παραταχθεί ο ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τους “16” του κυπέλλου Ελλάδας.

Χωρίς πολλές αλλαγές το αρχικό σχήμα που ετοιμάζει ο Γιάννης Ματζουράκης.

Χωρίς τον Κώστα Σταυρακάκη θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Γιάννης Ματζουράκης είδε τον έμπειρο αμυντικό να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην γάμπα και προτίμησε να τον ξεκουράσει προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ωστόσο η τακτική που θα ακολουθήσει ο τεχνικός του ΟΦΗ στην αυριανή αναμέτρηση δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί πολύ σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Με βάση την ενδεκάδα που δοκίμασε ο “Ρουμάνος” το 4-3-3 δεν πρόκειται να αλλάξει με τον Μάλαρτζ να είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά την θέση του Σταυρακάκη θα πάρει ο Ρουμπάκης και την δική του θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Κορνέα που θα κάνει το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ.

Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας υπάρχει ένα δίλημμα για τον παρτενέρ του Μπερτίν αφού επιστρέφει ο Μπαρκαουάν που ωστόσο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου οπότε δεν αποκλείεται ο Ματζουράκης να διατηρήσει τον Κουνενάκη αφού οι δυό τους θα παίξουν το Σάββατο.

Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Σουλεάπ, Ταραλίδης και Μπεζάρες με τον τελευταίο να αγωνίζεται σε ρόλο καθαρού αμυντικού μέσου και με τους δύο πρώτους να κινούνται αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Τέλος την τριάδα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι γνωστοί Πόποβιτς, Σίμιτς και Κοστόφσκι.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που πήρε ο Ματζουράκης στην αποστολή είναι οι παρακάτω:

Μάλαρτζ, Κασμερίδης, Κορνέα, Μπεζάρες, Πακίτο, Μπερτίν, Σουλεάπ, Μπαρκαουάν, Δημούτσος, Ερέρα, Κοστόφσκι, Πέσιτς, Πόποβιτς, Σίμιτς, Αρβανίτης, Ταραλίδης, Κουνενάκης, Μονιάκης, Ρουμπάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook