Χωρίς Μουσλίμοβιτς ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη

Θύμα της ίωσης έπεσε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και δεν θα δώσει το παρών
στον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, για τα
προημιτελικά του κυπέλλου Hellas on Line.

Θύμα της ίωσης έπεσε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και δεν θα δώσει το παρών στον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, για τα προημιτελικά του κυπέλλου Hellas on Line.

Ο Βόσνιος επιθετικός ήταν εξαντλημένος την Τρίτη και δεν έλαβε μέρος στην προγραμματισμένη για τις 11 πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αποστολής.

Αυτό θα επισημοποιηθεί εντός της μέρας όταν ο Φερνάντο Σάντος θα ανακοινώσει τους εκλεκτούς για το ματς με τους Πειραιώτες.

Στο μυαλό του πορτογάλου βρίσκεται μια διάταξη 4-2-3-1. Σε αυτή τη περίπτωση κι εκτός του Χαλκιά  Πάμπλο Κοντρέρας και Μάρκος Αντόνιο θα είναι στο κέντρο της άμυνας, ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Δάρλας, Αραμπατζής (σ. σ. λόγω της απουσίας και του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ). Βερόν και Γκαρσία θα αγωνιστούν μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς έχουν κατά κύριο λόγο ανασταλτικά καθήκοντα.

Ο Βλάνταν Ιβιτς θα έχει ελεύθερο ρόλο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ Κονσεϊσάο και Λίνο θα αγωνιστούν στην δεξιά και αριστερή πλευρά αντίστοιχα. Στη κορυφή της επίθεσης, ο Σάντος κλίνει προς τη περίπτωση του Ηλία Αναστασάκου.  Εκτός των Σνάουτσνερ, Μουσλίμοβιτς, εκτός αποστολή – λόγω ίωσης – έμεινε και ο Τζόε Μπιζέρα.

Η αποστολή απαρτίζεται πάντως από τους Χαλκιά, Γλύκο, Αθανασιάδη, Αναστασάκο, Αραμπατζή, Δάρλα, Ηλιάδη, Κωνσταντινίδη, Λάκη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παραλίκη, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ιβιτς, Μάρκος Αντόνιο, Σορλέν, Βερόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook