Ο Γκέκας σταμάτησε τον ΑΟΑΝ που άξιζε τη νίκη αλλά η Αναγέννηση πήρε το προβάδισμα!

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση είδε τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης να είναι mvp και τελικά ένα γκολ στο 90′ χάρισε τη νίκη στους Καρδιτσιώτες με 1-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εντυπωσιακό ρυθμό και για τις δύο ομάδες και μόλις στο 3ο λεπτό η Αναγέννηση Καρδίτσας απείλησε πρώτη με τον Μπιανκόνι να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ, δύο λεπτά μετά απάντησε ο ΑΟΑΝ με το σουτ του Μηνά να διώχνει εντυπωσιακά ο Γκέκας. Με την πάροδο του χρόνου αυξανόταν η πίεση της ομάδας του Νίκου Σουργιά και στο 9′ άγγιξε το γκολ μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Πλουσή που έδωσε για τον Νοκάι όμως το σουτ που επιχείρησε πήγε πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης αναδείχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή του παιχνιδιού και στο 13′ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Γκέκα ενώ στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον Μπιανκόνι που αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο. Ο Γκέκας, που ήταν mvp της ομάδας της Καρδίτσας κράτησε εντυπωσιακά το μηδέν στο 41ο λεπτό μετά την εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου. Η Αναγέννηση απείλησε, μόλις για δεύτερη φορά στο πρώτο ημίχρονο, στο 42 με το σουτ του Καρανίκα να πηγαίνει στο δοκάρι και στην συνέχεια η μπάλα να φεύγει κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και τελικά στο 91′ ήρθε το γκολ της Αναγέννησης με τον Μανιό να παίρνει δεύτερη κεφαλιά μέσα στην περιοχή του ΑΟΑΝ δίνοντας τη νίκη και μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΟΑΝ: Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής (65′ Κατσαρός), Πιθαρούλης, Τσανάι, Μαυρής (71′ Τζιλάι), Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Μαρκάκης (56′ Φουκαράκης), Νοκάι (71′ Μ. Πάγια)

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Γκόλιας, Καρανίκας (78′ Πολίτης), Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Μπάλλας (65′ Μπραμπίγια), Πλέγας, Μανιός, Μπενγόα (65′ Γκουγκούδης), Μπιανκόνι (22′ Γκίνη), Βιδάλ (78′ Κουτρομάνος)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook